yourEUright

Kend dine rettigheder. Vær bevidst om, hvornår du har ret.

Som EU-borger har du flere rettigheder, end du måske er klar over. Rettighederne er blevet skabt for at beskytte dig online, offline og på tværs af EU's grænser. Læs, hvad rettighederne går ud på, og hvordan du kan gøre brug af dem.

Kend dine rettigheder. Vær bevidst om, hvornår du har ret.

Er det tid til at handle?

Hvis du står i en situation, uanset hvor du befinder dig i EU, kan du gøre brug af dine forbrugerrettigheder. Du kan finde information, der kan hjælpe dig online og offline. Brug guiden som hjælp til at finde ud af, hvad du skal gøre, og til at blive klogere på, hvordan du får løst din udfordring.

Ikke det, du forventede?

/youreuright/file/60_daimage021.jpg

send back dress in 14 days image

Du har ret til uden begrundelse at returnere en vare, du har købt online, inden for 14 dage. Der er dog visse undtagelser.

Det er #yourEUright at kende dine rettigheder og at shoppe klogt

Når det handler om forbrugertvister, kan du være sikker på din ret, hvis du kender dine forbrugerrettigheder i EU. Her kan du læse mere om, hvad de går ud på, hvordan du gør brug af dem, og hvad du skal gøre for at få løst en tvist. Uanset om det handler om bankforretninger, vildledende reklame eller mangelfulde eller farlige produkter, har du dine EU-rettigheder, som hjælper med at sikre, at du er en glad, tryg og en tilfreds kunde.