yourEUright

DELA #YOUREURIGHT

Home > DELA #YOUREURIGHT

Verktygsbeskrivning

Denna kampanj syftar till att stärka miljontals konsumenter i hela den Europeiska unionen, varav vissa redan har kontaktat konsument-organisationer och andra tredjeparter för att lösa sina tvister. Genom att ge konsumenterna information om de valmöjligheter och alternativ som de har, kan de vidta nödvändiga åtgärder för att hävda sina EU-konsumenträttigheter.

Den här verktygslådan är utformad för att göra kampanjen så effektiv och enhetlig som möjligt. Visa eller alternativt ladda ner denna verktygslåda för inspiration och information om hur man kan hjälpa till att sprida kampanjen i EU, oavsett om man är en tredjepart, eller en organisation som vill engagera sig för att öka medvetandet. Den innehåller material för deltagande, bidrag, stöd, eller co-branding för att sprida budskapet att EU och dess partners finns till för att hjälpa sina konsumenter att utnyttja sina rättigheter.

Du kan också upptäcka de 10 vanligaste frågorna och svaren om kampanjens konsumenträttigheter och autentiska omdömen.

ALLMÄNT NEDLADDNINGSBART MATERIAL

Kampanj bakgrund och allmängiltig information

   

/youreuright/file/204_svcampaign-background-central-msg.png

Rättighetssammanfattning och centrala kreativa motiveringar

/youreuright/file/205_svrights-core-creative-rationale.png

Information om kampanjfokus- länder

   

/youreuright/file/206_svcampaign-focus-countries.png

Användarriktlinjer

 
 

/youreuright/file/207_svuser-guidelines.png

Varumärkeselement

 
 

/youreuright/file/208_svbranding-elements.png

KREATIVT NEDLADDNINGSBART MATERIAL

Visuellt material per rättighet

1 primärt visuellt, 3 stödutskrift för visuellt material och 21 stödjande webbvisualiseringar per konsumenträtt. De visuella objekten ska endast användas tillsammans med angivna varumärkeselement.

Videor för sociala medier videor per rättighet

En video i kvadratformat och en i landskapsformat per konsumenträttighet på alla 24 EU-språken.

Tillgångar i sociala medier

Grupperade per språk som täcker alla kampanjrelaterade rättigheter; varje språkmapp innehåller en färdig märkesprodukt med och utan typografi, sociala inlägg för standardiserad användning och kontorubriker.

Eventpaket

Identitetsmärken, rollups, brevhuvud, kuvert, PowerPoint-bilder, reklampresenter och vykort -alla på engelska, plus originalfiler för lokal anpassning.

Informativ grafik

3 Informativ grafik färdig att använda om specifika rättigheter: paketresor, produktsäkerhet och bankbyte kontra bankinsyn. Det finns även en allmän informationsgrafik om konsumenträttigheter.