yourEUright

PODIJELITE #YOUREURIGHT

Home > PODIJELITE #YOUREURIGHT

Opis kompleta

Cilj kampanje osnažiti je milijune potrošača diljem EU-a, od kojih su se neki već obratili organizacijama potrošača i drugim trećim stranama radi riješavanja svojih sporova. Kada potrošači dobiju informacije o mogućnostima i izborima koje imaju, mogu poduzeti neophodne korake za ostvarivanje svojih potrošačkih prava u EU-u.

Ovaj komplet osmišljen je kako bi kampanja bila što učinkovitija i ujednačenija. Pogledajte ili preuzmite komplet za nadahnuće i informacije o tome kako možete pomoći širiti kampanju diljem EU-a, bilo da ste treća strana ili organizacija koja se želi uključiti u podizanje svijesti. Sadržava materijal za sudjelovanje, doprinos, podržavanje ili zajednički nastup kao pomoć u širenju glasa o tome da su EU i njegovi partneri ovdje da pomognu potrošačima koristiti se svojim pravima.

Pronaći ćete i 10 glavnih pitanja s odgovorima vezanih za prava potrošača iz kampanje, kao i stvarna svjedočanstva.

OPĆI MATERIJALI ZA PREUZIMANJE

Osnovne informacije o kampanji i glavna poruka

/youreuright/file/204_hrcampaign-background-central-msg.png

Sažetak prava i objašnjenje kreativnog pristupa

/youreuright/file/205_hrrights-core-creative-rationale.png

Informacije o žarišnim zemljama kampanje

/youreuright/file/206_hrcampaign-focus-countries.png

Upute za korisnike

 

/youreuright/file/207_hruser-guidelines.png

Elementi upravljanja robnom markom

/youreuright/file/208_hrbranding-elements.png

KREATIVNI MATERIJALI ZA PREUZIMANJE

Vizualni materijali po pravu

1 glavni vizualni materijal, 3 pomoćna tiskana vizualna materijala i 21 pomoćni internetski vizualni materijal po svakom pravu potrošača. Vizualni materijali namijenjeni su upotrebi samo s priloženim elementima upravljanja robnom markom.

Videomaterijali za društvene medije po pravu

Video u formatu 1:1 i 16:9 po svakom pravu potrošača na svih 24 jezika EU-a.

Sredstva za društvene mreže

Organizirano pokrivanje po jezicima svih prava iz kampanje - mapa za svaki jezik sadrži gotove objave sa i bez tipografije, objave za društvene medije za opću upotrebu i zaglavlja korisnika.

Komplet za događaje

Identifikacijske kartice, plakati s mehanizmom na razvlačenje, memorandumi, omotnice, sličice u PowerPointu, pokloni i razglednice - sve na engleskom i dodatno originalne datoteke za prilagođavanje na lokalni jezik.

Infografika

3 gotove infografike o pojedinim pravima: putovanje u paket-aranžmanu, sigurnost proizvoda i promjena banke naspram bankovne transparentnosti. Dostupna je i općenita infografika o pravima potrošača.