yourEUright

Ismered #yourEUright

Home > Ismered #yourEUright

/youreuright/file/95_huyoureeuright-about-us-1-419x240px-04.jpg

image lady hung up phone

Tudatos fogyasztó akarsz lenni? Ez a #yourEUright

Ez a weboldal számos lehetőséget mutat be arra, hogyan érvényesítheted az EU-s jogodat (#yourEUright) hibás termékek esetében vagy kereskedők, gyártók, szolgáltatók, utazásszervezők és bankok tisztességtelen üzleti gyakorlatával szemben. Az eszközök az informális online intézkedésektől egészen az offline vitarendezésig terjednek. Ezen a weboldalon értesülhetsz más fogyasztók tapasztalatairól is és arról, hogyan oldottak meg vitás kérdéseket ezen eszközök használatával.

Vásárolj okosabban, bölcsebben, tudatosabban

/youreuright/file/96_huyoureeuright-about-us-1-419x240px-06.jpg

Mivel a törvények, szabályok és előírások is változnak, hogy lépést tartsanak a technológiai fejlődéssel, jó, ha ismerjük a jogainkat. Az erős alapokon álló fogyasztóvédelem lehetővé teszi, hogy bizalommal vásárolj bárhol az EU-ban. Ennek a weboldalnak a célja pedig az, hogy megmutassa, hogy ha vitád van egy céggel, van lehetőséged megvédeni a fogyasztói jogaidat. Emellett online információval segít abban, hogy mire érdemes figyelned vásárlás előtt.

/youreuright/file/97_huyoureeuright-about-us-2-504x288px-07.jpg

image lady pushing a safe

Fogyasztóvédelmi szervezetek védik a jogaidat – #yourEUright

EU-szerte fogyasztóvédelmi csoportok segítik a hozzád hasonló fogyasztókat. Az Európai Fogyasztók Szervezete (BEUC) minden európai polgár érdekét védi, és 32 európai országból 45 független nemzeti fogyasztói szervezetet képvisel. Ennek köszönhetően a fogyasztói szempontok széles köre kerül be az uniós döntéshozatalba. A tagszervezetek erősítik a vásárlók jogtudatát és segíthetnek nekik, ha jogsérelem éri őket.

További információért kattints a BEUC-tagok uniós kapcsolati pontjainak linkjére: https://www.beuc.eu/beuc-network/our-members