yourEUright

Kend #yourEUright

Home > Kend #yourEUright

/youreuright/file/95_dayoureeuright-about-us-1-419x240px-04.jpg

Vil du styrke din handlekraft som forbruger? Det er #yourEUright

Websitet giver dig en række værktøjer til brugen af #yourEUright, hvis du oplever fejlbehæftede produkter eller urimelig handelspraksis hos detailhandlere, producenter, serviceudbydere, rejsearrangører og banker. Websitet indeholder uformelle onlineværktøjer og værktøjer, der hjælper dig med at løse din forbrugertvist offline. Du finder information om andre forbrugeres erfaringer, og hvordan de har løst deres tvister ved hjælp af et eller flere af værktøjerne.

Bliv bedre klædt på til at gøre smartere, klogere og mere bevidste indkøb

/youreuright/file/96_dayoureeuright-about-us-1-419x240px-06.jpg

I takt med teknologiens hastige udvikling ændrer lovgivningen sig løbende og så er det vigtigt at kende sine rettigheder. Uanset hvor i EU du handler, kan du være tryg fordi du er EU-borger og har stærke forbrugerrettigheder. Formålet med websitet er at vise dig, hvordan du kan gøre dine rettigheder som forbruger gældende, hvis du har et problem med et firma. Websitet giver dig også information om, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber ind.

/youreuright/file/97_dayoureeuright-about-us-2-504x288px-07.jpg

image lady pushing a safe

Forbrugerorganisationer forsvarer #yourEUright

Forbrugergrupper er aktive med information og hjælp til EU-borgere som dig. Den Europæiske Forbrugerorganisation (BEUC) varetager alle europæeres interesser og repræsenterer 45 uafhængige nationale forbrugerorganisationer i 32 europæiske lande. Organisationen sikrer, at forbrugersynspunkter fra hele Europa er repræsenteret, når der udformes politik i EU. BEUC's medlemsorganisationer oplyser dig om dine rettigheder og hjælper dig, hvis du har fået en urimelig behandling.

Du kan læse mere ved at klikke på dette link med BEUC-medlemmernes kontaktdetaljer: https://www.beuc.eu/beuc-network/our-members