Tanár-segéd

9 éven aluliak

9 éven aluliak

9 éven aluliak

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - 9 éven aluliak
231

Az EU országai és régiói

9 éven aluliak
Kifestőkönyv

Ebből a kifestőkönyvből megismerhetik és megjegyezhetik a gyermekek az uniós tagállamok zászlaját.

2016

9 éven aluliak
Kifestőkönyv

Tudtad, hogy az Európai Uniónak 28 tagállama van? Fel tudod sorolni a fővárosukat? E kifestőkönyv segítségével a 6–10 éves gyermekek megtanulhatják, hogy melyik uniós tagállamnak mi a fővárosa, kiszínezhetik a tagállamok zászlóit, és érdekességeket is megtudhatnak az egyes országokról. A kifestőkönyvvel a gyermekek játszva tanulhatnak az iskolában és otthon egyaránt

2015

Energiaügy és környezetvédelem

9 éven aluliak
Webhely

Ebben a környezettel kapcsolatos könyvsorozatban Tom és barátja, Lili, a róka kalandjait élheti át diákjaival. Például régi kerékpárokból készítenek újat, meggyőznek egy polgármestert, hogy a gyalogosok számára tegyen kellemesebbé egy várost, és felfedezik az erdőirtás és az éghajlatváltozás hatásait. A könyveken kívül tanári útmutató és munkafüzet is rendelkezésre áll.

2012

Élelmiszerek és mezőgazdaság

9 éven aluliak
Képeskönyv

A színes képeskönyvhöz matricasorozat tartozik, melynek darabjai különböző mezőgazdasági termékeket ábrázolnak. A gyerekek feladata az, hogy a matricákat ráragasszák annak az országnak a képére, ahonnan a kérdéses termék származik. A képeskönyv a helyes válaszokat is feltünteti, melyek a kiadvány végén tekinthetők meg.

2013

9 éven aluliak
Kifestőkönyv

A kifestőkönyv a parasztgazdaságok életét mutatja be. A képeken többek között földet művelő gazdálkodók, legelésző tehenek, és a háztáji gazdaság termékei (pl. tejtermékek) láthatók.

2010