Кът на учителя

До 9 години

До 9 години

До 9 години

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - До 9 години
231

Държави и региони в ЕС

До 9 години
Книжка за оцветяване

Тази книжка за оцветяване приканва децата да открият и запомнят националните знамена на държавите, членки на Европейския съюз.

2016

До 9 години
Книжка за оцветяване

Знаеш ли, че Европейският съюз има 28 държави членки? Можеш ли да изброиш техните столици? С тази книжка за оцветяване децата на възраст 6—10 години могат да научат имената на столиците в ЕС, да оцветят знамената им и да узнаят някои интересни факти за всяка държава членка. Приятен образователен материал, който може да се използва у дома и в класната стая!

2015

Енергия и околна среда

До 9 години
Уебсайт

Заведете вашите ученици на вълнуващи приключения с Том и приятелката му, лисицата Лила, в тази серия от книги за околната среда. Тяхните приключения включват рециклиране на стари велосипеди за направата на чисто нов, убеждавяне на кмета да създаде по удобен за пешеходците град и откриване на последиците от обезлесяването и климатичните промени. Приложени са ръководство за учителите и образователна книжка.

2012

Храни и земеделие

До 9 години
Уебсайт

Знаете ли как биологичните храни в супермаркета са произведени от пакет семена във фермата? Сега ще отидем на пътешествие от фермата до вашата трапеза!

2014

До 9 години
Книжка с картинки

В тази цветна книжка с картинки ще откриете комплект от стикери, изобразяващи различни селскостопански продукти. Децата трябва да ги залепят върху страната, от която считат, че произхождат продуктите. Верните отговори са поместени в края на книжката.

2013

До 9 години
Книжка за оцветяване

Книжка за оцветяване, описваща живота във фермата. В нея са включени картинки с работещи на полето стопани, пасящи крави и продукти като мляко и яйца.

2010

Безопасност

До 9 години
9–12 години
Уебсайт

Този сайт помага на децата да запомнят и да разберат в кои случаи могат да се обадят на номера за спешни повиквания 112, който е единен за целия ЕС, посредством викторина, пъзел, картинка за оцветяване и полезни съвети.

2015