Skip to main content
NextGenerationEU
NextGenerationEU

Tavoitteista totta

EU on johtavassa asemassa ilmastotoimissa, mutta kaikki voivat tehdä osansa: käyttää julkista liikennettä tai pyöräillä, syödä enemmän vihanneksia ja vähemmän lihaa, ostaa käytettyjä tavaroita, kierrättää ja uudelleenkäyttää.

NextGenerationEU. Tehdään tulevaisuudesta vihreä.

EU rahoittaa verkkokursseja, joilla kaikki – niin nuoret kuin vanhatkin – voivat parantaa digitaitojaan. EU auttaa myös pieniä ja keskisuuria yrityksiä pääsemään verkkoon ja parantaa verkko-opiskelumahdollisuuksia.

Katso, millaista koulutusta ja digiteknologian harjoittelupaikkoja on tarjolla tai tutustu vinkkeihin verkon turvallisesta käytöstä.

NextGenerationEU-välineen avulla olemme valmiita tekemään Euroopasta digitaalisemman.

Yhdessä voimme parantaa terveyttämme. Myös pienillä arkisilla teoilla on merkitystä. Hyvä ruokavalio ja säännöllinen liikunta ovat tärkeitä fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille.

NextGenerationEU-välineen avulla olemme valmiita tekemään Euroopasta terveemmän.

EU auttaa monia aloja saamaan toimintansa taas käyntiin. Kaikkialla EU:ssa suunnataan matkailu-, kulttuuri- ja taidealoille tukea, joka auttaa niitä kehittämään digivalmiuksiaan ja kestävyyttään.

EU voi auttaa sinuakin löytämään opiskelu- tai työpaikan. Tutustu Erasmus+ -ohjelman tarjoamiin mahdollisuuksiin ja EU:n nuorisotakuuseen. Katso, mitä tukia yritykset voivat saada kehittääkseen toimintaansa vihreämmäksi ja digitaalisemmaksi.

NextGenerationEU-välineen avulla olemme valmiita tekemään Euroopasta vahvemman.

Tasa-arvo tarkoittaa taloudellisten ja sosiaalisten mahdollisuuksien tarjoamista kaikille. NextGenerationEU-väline parantaa vammaisten sekä maaseudulla tai syrjäisillä tai epäsuotuisilla alueilla asuvien työllistymismahdollisuuksia. Se auttaa myös kunnollisten asuinolojen järjestämisessä. Lisäksi sen avulla investoidaan inklusiiviseen koulutukseen, joka on avointa kaikille lapsille ovatpa heidän taustansa, elämäntilanteensa tai erityistarpeensa millaisia tahansa.

Kaikki voivat tehdä osuutensa ja edistää yhtäläisiä mahdollisuuksia ja tuomita syrjinnän ja vihapuheen niin verkossa kuin muussakin elämässä.

NextGenerationEU-välineen avulla olemme valmiita tekemään Euroopasta kaikkien kannalta hyvän.