Διαδρομή πλοήγησης

Η γωνιά του παιδιού: πληροφορίες για γονείς και δασκάλους

Η γωνιά του παιδιού: πληροφορίες για γονείς και δασκάλους

Η γωνιά του παιδιού: πληροφορίες για γονείς και δασκάλους

"Η γωνιά του παιδιού" περιέχει μια σειρά παιχνιδιών για παιδιά και εφήβους από 6 έως 16 ετών. Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα σε 22 γλώσσες της ΕΕ και σχεδιάστηκαν με πρωτοβουλία των ευρωπαϊκών οργάνων.

kids-corner

Για τους γονείς και κηδεμόνες

Τα παιχνίδια που υπάρχουν στη "γωνιά του παιδιού" είναι χωρισμένα σε ηλικιακές ομάδες, ώστε να μπορείτε να βρείτε ευκολότερα το παιχνίδι που είναι κατάλληλο για το παιδί σας.

Για τους εκπαιδευτικούς

Αν ψάχνετε για εκπαιδευτικό υλικό, "Η γωνιά των εκπαιδευτικών" περιέχει επίσης δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό εν γένει για την Ευρώπη και ειδικότερα για τις σημαντικές πολιτικές. Υπάρχουν άλμπουμ για χρωμάτισμα, φυλλάδια, πληροφοριακό υλικό κ.λπ., τα οποία επίσης χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

Ασφαλές Διαδίκτυο

Οι έφηβοι και τα παιδιά συγκαταλέγονται ανάμεσα στους συχνότερους χρήστες της τεχνολογίας του Διαδικτύου και την κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη.

  • Το πρόγραμμα "Ασφαλέστερο Διαδίκτυο" στοχεύει στην αφύπνιση και προστασία των παιδιών και των εφήβων που πλοηγούνται στο Διαδίκτυο με πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης, καθώς και με την καταπολέμηση παράνομων και επιζήμιων διαδικτυακών πρακτικών και περιεχομένου.
  • Κάθε χρόνο, η Ημέρα Ασφαλέστερου Διαδικτύου προωθεί μια πιο ασφαλή και υπεύθυνη χρήση της τεχνολογίας του Διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων.