investEU
Del

Systemer til behandling af siliciumskiver

Innovativ SMV udvikler skræddersyede maskiner til halvlederindustrien

Om dette projekt

Takket være et lån gennem EU-initiativet investeringsplanen for Europa kan mechatronic systemtechnik fra Villach i den østrigske region Kärnten fortsat vokse ved at udvikle nye maskiner. I næsten 20 år har virksomheden leveret specialiserede systemer til kunder i halvlederindustrien. Det gør den til noget særligt på et hurtigt voksende marked.

Højteknologiske halvlederløsninger fra Kärnten

For at fortsætte de seneste års solide vækst investerer mechatronic systemtechnik i udvikling af nye maskiner. Virksomheden, der ligger i den østrigske by Villach, har fået et lån fra en østrigsk bank med 50 % garanti fra Den Europæiske Investeringsfond, som støttes af Den Europæiske Fond for Strategiske Investeringer.

"Finansieringsvilkårene var meget tiltrækkende for vores virksomhed. Vi bruger midlerne til systematisk at bygge videre på vores markedsposition. Det er godt at vide, at EU støtter os med udviklingen af vores nyskabelser til verdensmarkedet," bemærker administrerende direktør Christoph Rauch.

Mechatronic systemtechnik er en meget specialiseret virksomhed med en unik række produkter til håndtering af tynde siliciumskiver, der er fremstillet af halvledermateriale. De bruges overvejende i bilindustrien til elbiler og førerløse biler samt i telekomindustrien til smartphones og wearables.

Tal og fakta
  • Stiftet i 1998
  • Hovedkvarter og produktionssted i Villach, Østrig
  • Global leverandør af automatiserede systemer til behandling af siliciumskiver
  • Over 90 ansatte
  • Over 200 systemer solgt
Koordinator:
Bank Austria
Partnere:
N/A
Sted:
Østrig, Villach, Kärnten
Tidsramme:
2016 - 2020
ECAS Login