investEU
Del

En platform til mobilapps

Gør det hurtigere og nemmere at udvikle kvalitetsapps

Om dette projekt

Mobilapps er en fremragende måde at kommunikere på, men det kræver mange ressourcer og megen tid at udvikle dem. Med EU-midler udvikler Appzio en innovativ platform, som betyder, at kunderne får indholdsrige apps hurtigere og til en billigere pris. Brugen af appen giver brugerne oplevelser og udgør en teknologisk løsning for virksomheder.

Appzio takes part in discussion of digitalisation in Europe

On 8 November 2017, a discussion entitled “How connectivity helps share knowledge in Europe” was held in Lisbon. It was part of a press visit on the theme of digitalisation in Europe.

Participants included co-founder of Bulgarian app developer Appzio Branimir Parashkevov, chair of the Bulgarian Private Equity and Venture Capital Association Evgeny Angelov, founder of Spanish digital content provider Odilo Rodrigo Rodríguez and head of the European Investment Bank’s Lisbon office Kim Kreilgaard. They discussed the venture capital funds financed by the EU’s JEREMIE initiative and their importance for start-up development and digital innovation. Appzio’s platform for fast app creation was used to illustrate the benefits of the funds.

At the same time, the Web Summit global technology forum was also taking place in Lisbon. This enriched the debate during the event.

Innovativ platform letter udviklingen af apps

Mobilapps fungerer meget bedre end webapps, fordi de bruger smartphonens funktionalitet til at vise beskeder, udveksle information med andre apps osv.

Men det at udvikle en mobil app af høj kvalitet kræver lang tid og mange ressourcer, og det er ikke alle, der har det, bare fordi de har en god idé til en sådan app. Timo Railo begyndte at arbejde på projektet Appzio for at finde en hensigtsmæssig løsning. Han fandt ligesindede i Branimir Parashkevov og resten af Appzio-teamet. Der er i alt investeret 995 000 euro i projektet, og heraf stammer 100 000 euro fra Eleven (via Den Europæiske Investeringsbank).

 "De EU-midler, vi har modtaget gennem Eleven, har hjulpet os til at kunne afprøve hypoteser og udvikle vores forretning. Eleven gav os adgang til værdifuld mentoring og til yderligere finansieringsmuligheder via business angel-investorer," fortæller Parashkevov, der er medstifter og direktør for selskabet.

Appzio giver folk mulighed for at afprøve deres ideer og for at være med til at højne kvaliteten af mobile produkter generelt.

Tal og fakta
  • Firmaet har kunder i Europa, Nordamerika og Asien. Blandt dem er både store selskaber som Sanoma Pro og Reader's Digest og nystartede virksomheder inden for golf, dating, ejendomshandel, privat køb og salg og meget mere.
  • Et timandsteam arbejder på udviklingen af den unikke platform og har frie hænder til at eksperimentere.
  • Det er forbedring af teknologien, der har førsteprioritet. Den skal toptunes, så udviklere kan bruge den til at udvikle mobilapps langt hurtigere.
  • Appzios innovative platform gør det muligt for virksomheder med webudviklere at bygge mobilapps uden at hyre ekstra folk eller bureauer.
  • Virksomheder, der ikke selv har webudviklere, kan bruge en anden løsning, der går ud på at samarbejde med Appzios partnere og lade Appzio teste de mobilapps, der kommer ud af samarbejdet, og garantere, at kvaliteten er i orden.
Koordinator:
Appzio, Sofia
Finansiering fra EU:
EUR 100 000
Partnere:
Eleven: EU-finansieret venturekapitalfond
Sted:
Bulgarien, Sofia
Tidsramme:
2016 - 2020
ECAS Login