investEU

Hur EU-finansiering fungerar

EU-investeringar skapar eller främjar goda idéer och projekt över hela kontinenten. Eftersom finansieringen är öppen för alla – från enskilda personer till företag oavsett storlek – samt även lokala, regionala och nationella organisationer och myndigheter, har EU-investeringar gjort skillnad för hur livet gestaltar sig för miljoner människor i hela Europa. Finansiering görs tillgänglig på många sätt, däribland genom anslag, lån och garantier, understöd, priser och offentliga avtal.

Hur skapar EU-investeringar möjligheter?

Genom stöd för att starta projekt, skräddarsydda bidrag och program tillgängliga i alla steg och livsåldrar, smart utlåning för att sätta igång ytterligare investeringar, målriktad finansiering för att modernisera, utveckla och skapa kontakter. EU handlar om möjligheter som ger konkreta fördelar, stärker jobbskapande och gör en skillnad på lokal nivå.

Läs mer

Upptäck hur vi investerar

Kom med i kampanjen

EU-investeringar skapar förbättringar som spelar roll i vardagen. Kampanjen InvestEU förmedlar berättelserna bakom EU-stöd som satt igång projekt, och som bidrar till fler arbetstillfällen, bättre utbildning, moderniserad infrastruktur för hälsovård och transport, grönare energi och modern teknik, överallt i Europa.
Kampanjen InvestEU har utformats för att möjliggöra partnerskap. Denna sida är ägnad åt tredje parter som är intresserade av att främja eller varumärkessamarbeta i denna kampanj som del av sin egen verksamhet. Allt material kan användas i stor skala för att främja EU:s åtgärder för jobb, tillväxt och investeringar i kombination med din egen kommunikationsverksamhet.

Ta reda på mer

Berättelserna bakom EU-investeringar

Bakom varje EU-investering finns människors berättelser. Berättelser om nyanställda, arbetare, jordbrukare, egenföretagare, skolbarn, lärlingar, biodlare, forskare, köpmän, studenter, transportanvändare, hantverkare etc. De är bäst lämpade att berätta om sina upplevelser. Denna plattform riktar strålkastarljuset på en samling berättelser som utspelar sig i EU just nu.

Se alla projekt

Hur man får sitt projekt finansierat

Hitta öppna och framtida samtal för finansieringsförslag, få bakgrundsinformation om finansieringsprocesser och finansieringsprogram, och ansök online.

Ta reda på mer

ECAS Login