investEU

Cum funcționează finanțarea de la UE

Investițiile UE ajută la punerea în practică sau dezvoltarea unor idei și proiecte extraordinare pe întregul continent. Întrucât finanțarea este accesibilă pentru toată lumea, de la persoane fizice la companii de orice dimensiune, precum și pentru organizații și instituții guvernamentale locale, regionale și naționale, investițiile UE au avut impact semnificativ asupra vieților a milioane de oameni din întreaga Europă. Finanțarea este disponibilă în diverse moduri, inclusiv granturi, împrumuturi și garanții, subvenții, premii și contracte publice.

Cum creează oportunități investițiile UE?

Sprijin pentru demararea proiectelor, granturi personalizate și scheme disponibile în toate etapele și stadiile, împrumuturi inteligente pentru alocarea investițiilor suplimentare, finanțare dedicată pentru modernizare, dezvoltare și interconectare. Uniunea Europeană oferă oportunități care furnizează beneficii concrete, contribuie la crearea locurilor de muncă și generează rezultate la nivel local.

Citiți mai multe

Descoperiți cum investim

Alăturați-vă campaniei

Investițiile UE inițiază îmbunătățiri care au impact asupra vieților noastre cotidiene. Campania investEU spune poveștile susținute prin sprijinul UE care a demarat proiecte, a contribuit la creșterea numărului de locuri de muncă, la creșterea nivelului de instruire, la modernizarea infrastructurii din domeniul medical și al transportului, la utilizarea unor forme de energie mai ecologice și a unei tehnologii moderne peste tot în Europa.
Campania investEU a fost creată pentru promovarea parteneriatelor, iar această pagină este dedicată oricăror terțe părți interesate să susțină sau să participe la strategia de marcă a acestei campanii, ca parte a propriilor activități. Toate materialele pot fi folosite la scară largă pentru promovarea acțiunii UE pentru locuri de muncă, dezvoltare și investiții, în combinație cu propriile activități de comunicare.

Aflați mai multe

Poveștile care stau la baza investițiilor UE

La baza fiecărei investiții UE se află poveștile oamenilor, ale unor angajați noi, muncitori, fermieri, antreprenori, școlari, ucenici, apicultori, cercetători, comercianți, studenți, utilizatori ai serviciilor de transport, artizani etc. Aceștia sunt cei mai în măsură să povestească despre experiențele lor. Această platformă pune sub lumina reflectoarelor o colecție de povestiri care se petrec chiar acum în UE.

Vedeți toate proiectele

Cum să obțineți finanțare pentru proiectul dumneavoastră

Găsiți cereri deschise și viitoare de propuneri pentru finanțare, obțineți informații generale privind procesele și programele de finanțare și depuneți cererile online.

Aflați mai multe

ECAS Login