investEU

Hogyan működik az EU finanszírozás

Az Európai Unió beruházásai szerte a kontinensen számtalan ötletet és projektet segítenek megvalósítani. Mivel bárki igényelhet finanszírozást - magánszemélyek és méretüktől függetlenül vállalkozások, illetve helyi, regionális vagy nemzeti szervezetek és kormányok egyaránt, az EU beruházásai Európa-szerte milliók életét teszik jobbá. A finanszírozás többek között pályázatok, hitelek és garanciák, támogatások, díjak és közbeszerzési szerződések formájában érhető el.

Milyen lehetőségeket teremt az EU finanszírozás?

Minden életszakaszban elérhető projektindító támogatások, egyéni pályázatok és sémák, a további beruházásokat segítő kölcsönök, célzott modernizálási, fejlesztési és kapcsolatépítési támogatások. Az Európai Unió közös célja a valódi előnyöket és új munkahelyeket teremtő lehetőségek kiaknázása, melyek helyi szinten is tényleges fejlődést hoznak.

Tovább

Fedezze fel beruházásainkat

Csatlakozzon kampányunkhoz

Az EU beruházások célja, hogy jobbá tegyék mindennapjainkat. Az investEU olyan EU-s beruházások történeteit mondja el, melyek segítettek elindítani számos projektet, új munkahelyeket, jobb oktatást, korszerűbb egészségügyet és tömegközlekedést, tisztább energiaforrásokat és modernebb technológiát teremtettek Európa-szerte.
Az investEU kampány partneri együttműködésre is lehetőséget ad. Ez az oldal olyan harmadik fél számára készült, aki saját tevékenységén keresztül szeretné támogatni vagy társmárkaként kezelni a kampányt. Az itt található anyagok az EU saját kommunikációs tevékenységei melletti munkahelyteremtő, növekedést segítő és beruházási tevékenységeinek hirdetésére készültek.

Tudjon meg többet

Az EU beruházások történetei

Minden uniós beruházásnak megvan a maga története. Friss alkalmazottak, munkások, gazdálkodók, vállalkozók, inasok, méhészek, kutatók, kereskedők, diákok, szállítók, történetei... A saját történetét mindenki saját maga tudja a legjobban elmondani. Ez a platform azért jött létre, hogy bemutassa az EU-ban jelenleg is kibontakozó történeteket.

Az összes projekt megtekintése

Hogyan kérhet finanszírozást egy projekthez

Keressen nyitott, jövőbeni finanszírozási ajánlatokat, ismerkedjen meg a finanszírozási eljárásokkal és programokkal és jelentkezzen online.

Tudjon meg többet

ECAS Login