investEU

Miten EU-rahoitus toimii

EU-investoinnit auttavat toteuttamaan tai kehittämään ideoita ja projekteja ympäri koko mantereen. Koska rahoitus on avoinna kaikille – yksityisistä henkilöistä kaikenkokoisille yrityksille – paikallisille, alueellisille ja kansallisille organisaatioille ja hallituksille, EU-investoinnit ovat vaikuttaneet merkittävästi miljoonien ihmisten elämään ympäri Euroopan. Rahoitusta on saatavan useilla eri tavoilla, kuten apurahoina, lainoina ja takauksina, tukina, palkintoina ja julkisina sopimuksina.

Miten EU-investoinnit luovat mahdollisuuksia?

Tuki projektien käynnistämiseksi, räätälöidyt apurahat ja järjestelmät kaikkiin vaiheisiin ja elinkaaren kohtiin, älykkäät luotot käynnistämään lisäinvestointeja, kohdennettu rahoitus modernisoimaan, kehittämään ja yhdistämään. Euroopan yhteisö tarkoittaa mahdollisuuksia, jotka tuottavat konkreettisia etuja, tehostavat työpaikkojen syntymistä, ja vaikuttavat paikallisesti.

Lue lisää

Näe, miten me sijoitamme

Liity kampanjaan

EU-investoinnit tuovat parannuksia, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme. investEU-kampanja kertoo tarinoista EU-tuista, jotka saivat projekteja käynnistymään, vaikuttivat uusien työpaikkojen syntymiseen, paransivat koulutusta, modernisoivat terveydenhuoltoa ja liikenneinfraa, tuottivat vihreämpää energiaa ja modernia teknologiaa, kaikkialla Euroopassa.
investEU-kampanja suunniteltiin mahdollistamaan kumppanuudet. Tämä sivu on omistettu kaikille kolmansille osapuolille, jotka ovat kiinnostuneita suosittelemaan tätä kampanjaa tai ottamaan sen esiin omien toimintojensa rinnalle. Kaikkia materiaaleja voidaan käyttää kattavasti tiedottamaan EU:n toiminnasta työpaikkojen, kasvun ja investointien eteen oman viestintäsi yhteydessä.

Lue lisää

Tarinoita EU-sijoitusten takana

Jokaisen EU-sijoituksen takana on ihmisiä ja heidän tarinoitaan. Tarinoita uusista rekrytoinneista, työntekijöistä, viljelijöistä, itsensä työllistävistä yrittäjistä, koululaisista, harjoittelijoista, mehiläistarhaajista, tutkijoista, kauppiaista, opiskelijoista, liikenteen käyttäjistä, artesaaneista... He itse ovat parhaita kertomaan omista kokemuksistaan. Tämä alusta tuo esiin kokoelman tarinoita, jotka tapahtuvat EU:ssa juuri nyt.

Katso kaikki projektit

Miten hankit projektillesi rahoituksen

Etsi avoimia ja tulossa olevia rahoitushakuja, hanki taustatietoja rahoitusprosesseista ja ohjelmista, ja hae verkossa.

Lue lisää

ECAS Login