investEU
EU handlar om möjligheter
EU investerar i din framtid. I varje land inom EU är resultaten uppenbara.
Dela

Möjligheterna börjar här

EU-investeringar skapar möjligheter

Stöd för att dra igång projekt, anpassade stipendier och program tillgängliga i livets alla skeden och i alla åldrar, smarta lån för att utlösa ytterligare investeringar, riktad finansiering för att modernisera, utveckla och koppla samman ... EU handlar om möjligheter som levererar konkreta fördelar, främjar skapandet av jobb och gör skillnad på det lokala planet. 

Investeringsplanen >

EU-investeringar gör skillnad i din närhet

EU-investeringar resulterar i förbättringar som spelar roll i våra dagliga liv: Bättre utbildning, moderniserad sjukvård, grönare energi, ny transportinfrastruktur, avancerad teknik, för att nämna några få exempel. Resultaten är synliga i varje stad, i varje region och i kontinentens mest avlägsna hörn. 

Utforska dem >

Historierna bakom EU-investeringar 

Bakom varje EU-investering finns personliga historier. Historier om nyanställda, arbetare, bönder, egenföretagare, skolbarn, lärlingar, biodlare, forskare, affärsmän, studenter, transportanvändare, hantverkare ... Dessa är bäst lämpade att dela med sig av sina erfarenheter. Denna plattform sätter fokus på en samling historier som utspelar sig i EU just nu.
 
Utforska berättelserna bakom EU-investeringar Utforska berättelserna bakom EU-investeringar Utforska berättelserna bakom EU-investeringar SE DEN FULLSTÄNDIGA LISTAN

En samling relevanta projekt

Smarta lekplatser för barn

04/07/2017
Barn håller allt oftare på med sina datorer, mobiler och surfplattor i stället för att ha kul på lekplatser. För lite motion och dåliga matvanor gör att allt fler drabbas av fetma. Med hjälp av EU-finansiering har det bulgariska företaget Playground energy utvecklat lekplatser som omvandlar rörelseenergin från leken till ljud och ljus. Det uppmuntrar barnen att röra sig mer och leva sundare.
Läs mer > Read more about Smarta lekplatser för barn

Anpassad vinodling

11/05/2017
Klimatförändringen har direkta följder för både jordbruk och vinodling. Men den tyska regionen Saale-Unstrut, Europas nordligaste kvalitetsvinregion, ger sig inte. Med hjälp av EU har man startat ett projekt som ska anpassa och optimera vinodlingen.
Läs mer > Read more about Anpassad vinodling

Critical Materials – it-analys

12/04/2017
Critical Materials utvecklar it-lösningar för att analysera strukturella delar av komplexa maskiner, t.ex. flygplan och vindturbiner. Utifrån analysen ställer företaget en diagnos och föreslår hur man kan förbättra prestandan, sänka kostnaderna för underhåll och förebygga olyckor. Företaget grundades 2009 och har sitt huvudkontor i Guimarães, Portugal.
Läs mer > Read more about Critical Materials – it-analys
ECAS Login