investEU
Evropska unija pomeni priložnosti
EU vlaga v vašo prihodnost. V vsaki državi v Uniji so rezultati že vidni.
Deli

Priložnost se začne tukaj

Naložbe EU ustvarjajo priložnosti

Podpora za začetek izvedbe projektov, po meri prilagojena nepovratna sredstva in sheme, ki so na voljo za vse starosti prosilcev, pametna posojila za sprožitev dodatnih investicij, ciljno financiranje za modernizacijo, razvoj in medsebojno povezovanje … Evropska unija pomeni priložnosti, ki prinašajo konkretne koristi, krepijo ustvarjanje novih delovnih mest in so pomembne na lokalni ravni. 

Naložbeni načrt >

Naložbe EU so pomembne za vas

Naložbe EU prinašajo izboljšave, ki so pomembne za naše vsakdanje življenje: boljše izobraževanje, sodobno zdravstveno varstvo, okolju prijaznejša energija, nova prometna infrastruktura in napredna tehnologija so zgolj nekateri primeri. Rezultati so vidni v vsakem mestu, vsaki regiji in v najbolj odmaknjenih kotičkih te celine.

Raziščite jih >

Zgodbe izza naložb EU 

Za vsako naložbo EU se skrivajo zgodbe ljudi. Zgodbe o novincih, delavcih, kmetovalcih, samostojnih podjetnikih, šolskih otrocih, vajencih, čebelarjih, raziskovalcih, trgovcih, študentih, uporabnikih prevoznih sredstev, rokodelcih … Oni lahko najbolje opišejo svoje izkušnje. Na tej platformi je v ospredju zbirka zgodb, ki se pravkar odvijajo v EU. 
 
Raziščite zgodbe za naložbami EU Raziščite zgodbe za naložbami EU Raziščite zgodbe za naložbami EU OGLED CELOTNEGA SEZNAMA

Zbirka relevantnih projektov

Cenovno dostopna stanovanja v Poznańu

23/10/2017
Številni Poljaki sanjajo o lastnem domu, vendar težko dobijo stanovanjsko posojilo. V Poznańu je zato stanovanjsko združenje PTBS v okviru programa Od najema do lastništva začelo graditi stanovanja za ljudi z nižjimi dohodki. S 1 300 stanovanji in socialno infrastrukturo v predelu Strzeszyn bodo ljudem omogočili, da stanovanje poiščejo v mestu.
Preberi več > Read more about Cenovno dostopna stanovanja v Poznańu

Beton visoke trdnosti podjetja Primekss

10/10/2017
Mostovi, ki jih ni treba popravljati več stoletij, stavbe, ki so obstojne ob potresih ali tla, ki so dovolj ravna za najzahtevnejše robote. To je le nekaj primerov uporabe betonskega kompozita, ki ga proizvaja podjetje Primekss. Pametni materiali, ki jih podjetje proizvaja s podporo EU, so mu omogočili, da postane eden najuspešnejših izvoznikov v Latviji in eden najbolj priznanih proizvajalcev industrijskih tal v...
Preberi več > Read more about Beton visoke trdnosti podjetja Primekss

Novi trgi za bolgarsko rožno olje

26/09/2017
Malo podjetje Ina EOOD, proizvajalec eteričnega rožnega olja iz Panagjurišta v Bolgariji, je s sredstvi EU kupilo moderno opremo za distilacijo rožnega olja. Uvedlo je novo proizvodno linijo ekoloških izdelkov, s čimer lahko zadovolji vedno večje povpraševanje po naravnih oljih v Bolgariji in v Evropi.
Preberi več > Read more about Novi trgi za bolgarsko rožno olje
ECAS Login