investEU
Uniunea Europeană înseamnă posibilități

UE investește în viitorul dvs. În fiecare țară din Uniune, rezultatele sunt vizibile.

Partajați

Posibilitatea începe aici

Investiţiile UE creează posibilităţi 

Asistenţă pentru lansarea proiectelor, granturi și scheme de finanțare personalizate, disponibile la toate nivelurile și vârstele, împrumuturi inteligente pentru atragerea de investiţii suplimentare, finanţare orientată spre modernizare, dezvoltare și interconectare… Uniunea Europeană înseamnă posibilităţi care oferă beneficii concrete, care stimulează crearea de locuri de muncă și care fac o schimbare la nivel local.

Planul de investiții >

Investiţiile UE fac schimbările mai aproape de dvs 

Investiţiile UE aduc îmbunătăţiri care contează în viața noastră de zi cu zi. O educație mai bună, servicii medicale modernizate, energie ecologică, o nouă infrastructură de transport, tehnologie avansată – sunt doar câteva exemple. Rezultatele sunt vizibile în fiecare oraș, în fiecare regiune și în cele mai îndepărtate colțuri ale continentului. 

Exploraţi-le >

Istoriile din spatele investițiilor UE 

În spatele fiecărei investiţii a UE se află istoriile oamenilor. Istorii ale unor noi angajaţi, muncitori, agricultori, antreprenori individuali, elevi, ucenici, apicultori, cercetători, comercianţi, studenţi, utilizatori de transport, meșteșugari… Anume ei sunt cei mai potriviţi pentru a ne spune despre experienţele propriii. Această platformă pune în centrul atenţiei o serie de istorii care se întâmplă chiar acum în UE. 
Explorați istoriile din spatele investițiilor UE Explorați istoriile din spatele investițiilor UE Explorați istoriile din spatele investițiilor UE VEDEȚI LISTA COMPLETĂ

O colecție de proiecte relevante

Sprijin pentru start-up-urile din cercetare

28/11/2017
Quadrivium 1 este un fond de capital de tip seed în valoare de 56,1 milioane EUR, lansat în 2013 de societatea franceză de capital de risc Seventure Partners. Acesta sprijină start-up-urile cu potențial din domeniul științelor vieții (inclusiv biotehnologii, tehnologii pentru sănătate și tehnologii ecologice) și din sectorul digital și al roboticii.
Citiți mai multe > Read more about Sprijin pentru start-up-urile din cercetare

Aer mai curat pentru Małopolska

27/11/2017
Orașele din Polonia sunt printre cele mai poluate din Europa. Dornice de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor lor, orașele din regiunea Małopolska și-au unit forțele pentru a crea o rețea de consultanți de mediu. Aceștia îi ajută pe localnici să găsească noi modalități de a reduce emisiile și de a obține finanțare în acest sens.
Citiți mai multe > Read more about Aer mai curat pentru Małopolska

Un sistem de apelare automată eCall

22/12/2017
Legislația UE prevede ca toate mașinile și vehiculele comerciale ușoare noi înmatriculate după 31 martie 2018 să fie echipate cu sistemul eCall pentru apelarea automată a serviciilor de urgență prin intermediul GPS-ului. Cu sprijin financiar din partea UE, compania maghiară Albacomp RI dezvoltă un sistem pentru apeluri de urgență care să poată fi instalat în vehiculele aflate deja în circulație. Astfel, tehnologia...
Citiți mai multe > Read more about Un sistem de apelare automată eCall
ECAS Login