investEU
Uniunea Europeană înseamnă posibilități

UE investește în viitorul dvs. În fiecare țară din Uniune, rezultatele sunt vizibile.

Partajați

Posibilitatea începe aici

Investiţiile UE creează posibilităţi 

Asistenţă pentru lansarea proiectelor, granturi și scheme de finanțare personalizate, disponibile la toate nivelurile și vârstele, împrumuturi inteligente pentru atragerea de investiţii suplimentare, finanţare orientată spre modernizare, dezvoltare și interconectare… Uniunea Europeană înseamnă posibilităţi care oferă beneficii concrete, care stimulează crearea de locuri de muncă și care fac o schimbare la nivel local.

Planul de investiții >

Investiţiile UE fac schimbările mai aproape de dvs 

Investiţiile UE aduc îmbunătăţiri care contează în viața noastră de zi cu zi. O educație mai bună, servicii medicale modernizate, energie ecologică, o nouă infrastructură de transport, tehnologie avansată – sunt doar câteva exemple. Rezultatele sunt vizibile în fiecare oraș, în fiecare regiune și în cele mai îndepărtate colțuri ale continentului. 

Exploraţi-le >

Istoriile din spatele investițiilor UE 

În spatele fiecărei investiţii a UE se află istoriile oamenilor. Istorii ale unor noi angajaţi, muncitori, agricultori, antreprenori individuali, elevi, ucenici, apicultori, cercetători, comercianţi, studenţi, utilizatori de transport, meșteșugari… Anume ei sunt cei mai potriviţi pentru a ne spune despre experienţele propriii. Această platformă pune în centrul atenţiei o serie de istorii care se întâmplă chiar acum în UE. 
Explorați istoriile din spatele investițiilor UE Explorați istoriile din spatele investițiilor UE Explorați istoriile din spatele investițiilor UE VEDEȚI LISTA COMPLETĂ

O colecție de proiecte relevante

Componente “made in Romania” pun lumea în mișcare și în zbor

Compania Turbocam România, din Sântana de Mureș, județul Mureș, produce din 2008 piese de schimb și componente de înaltă tehnologie, destinate să echipeze generatoare, turbine, compresoare, pentru industria auto, energetică sau aeronautică. Cu ajutorul unei finanțări europene, exportatorul de componente pentru turbine are acum posibilitatea de a exporta nu doar componente ci și ansambluri integrate pentru pia­ța...
Learn more > Read more about Componente “made in Romania” pun lumea în mișcare și în zbor

Pacienții români beneficiază de finanțare europeană

Rețelei private de sănătate Regina Maria i-a fost garantată un credit de 15 milioane euro prin Planul de Investiții pentru Europa. Această finanțare permite modernizarea și extinderea serviciilor.
Learn more > Read more about Pacienții români beneficiază de finanțare europeană

Cluj-Napoca își modernizează liniile de tramvai

Orașul Cluj Napoca a accesat fonduri europene pentru modernizarea unor linii de tramvai. Printre beneficii se numără timpul unei călătorii redus la jumătate, creșterea confortului și prezența unor vehicule mai silențioase.
Learn more > Read more about Cluj-Napoca își modernizează liniile de tramvai
ECAS Login