investEU
Uniunea Europeană înseamnă posibilități

UE investește în viitorul dvs. În fiecare țară din Uniune, rezultatele sunt vizibile.

Partajați

Posibilitatea începe aici

Investiţiile UE creează posibilităţi 

Asistenţă pentru lansarea proiectelor, granturi și scheme de finanțare personalizate, disponibile la toate nivelurile și vârstele, împrumuturi inteligente pentru atragerea de investiţii suplimentare, finanţare orientată spre modernizare, dezvoltare și interconectare… Uniunea Europeană înseamnă posibilităţi care oferă beneficii concrete, care stimulează crearea de locuri de muncă și care fac o schimbare la nivel local.

Planul de investiții >

Investiţiile UE fac schimbările mai aproape de dvs 

Investiţiile UE aduc îmbunătăţiri care contează în viața noastră de zi cu zi. O educație mai bună, servicii medicale modernizate, energie ecologică, o nouă infrastructură de transport, tehnologie avansată – sunt doar câteva exemple. Rezultatele sunt vizibile în fiecare oraș, în fiecare regiune și în cele mai îndepărtate colțuri ale continentului. 

Exploraţi-le >

Istoriile din spatele investițiilor UE 

În spatele fiecărei investiţii a UE se află istoriile oamenilor. Istorii ale unor noi angajaţi, muncitori, agricultori, antreprenori individuali, elevi, ucenici, apicultori, cercetători, comercianţi, studenţi, utilizatori de transport, meșteșugari… Anume ei sunt cei mai potriviţi pentru a ne spune despre experienţele propriii. Această platformă pune în centrul atenţiei o serie de istorii care se întâmplă chiar acum în UE. 
Explorați istoriile din spatele investițiilor UE Explorați istoriile din spatele investițiilor UE Explorați istoriile din spatele investițiilor UE VEDEȚI LISTA COMPLETĂ

O colecție de proiecte relevante

DRAGON – o abordare inovatoare în domeniul construcției de tuneluri

28/11/2017
În construcția de tuneluri, milioane de metri cubi de rocă sunt excavați, transformându-se, de multe ori, în deșeuri. Datorită tehnologiei DRAGON, această rocă poate fi analizată și sortată la fața locului. Resurse minerale valoroase sunt astfel separate pentru a fi prelucrate ulterior în industrii precum cea a ceramicii și oțelului.
Citiți mai multe > Read more about DRAGON – o abordare inovatoare în domeniul construcției de tuneluri
ECAS Login