investEU
Restaurarea patrimoniului istoric pentru viitoarele generații

Reabilitarea cetății Alba Carolina are un impact pozitiv pentru calitatea vieții cetățenilor, prin aportul adus economiei locale datorită dezvoltării sectorului turistic.

Posibilitatea începe aici

Rodii proaspete din Grecia

Alfeios Rodi este o întreprindere socială inovatoare înființată de prieteni și colegi, care combină cultivarea, depozitarea, stocarea, procesarea și comercializarea rodiilor. Scopul este acela de a elabora un nou „superaliment” și de a transforma treptat regiunea Peloponez și Grecia continentală într-una din cele mai importante zone de cultivare a rodiilor din Europa.

Aflați mai multe >

Noi piețe de desfacere pentru uleiul de trandafir din Bulgaria

Ina EOOD, mic producător de uleiuri esențiale din Panaghiuriște, Bulgaria, a achiziționat, cu ajutorul fondurilor UE, un echipament modern de distilare a uleiului de trandafir. Acest lucru i-a permis întreprinderii să înființeze o nouă linie de fabricație pentru produse organice și să facă față cererii crescânde de uleiuri naturale în Bulgaria și în restul Europei.

Aflați mai multe >

Stupina Eberlin continuă să crească

La cei 27 de ani ai săi, cu o diplomă în științele comunicării, Krists Ēberliņš nu seamănă deloc cu un apicultor. Cu toate acestea, de 5 ani se ocupă de stupina familiei sale din Nīgrande, Letonia. Echipamentele cumpărate cu sprijinul UE i-au permis să își mărească numărul de colonii de albine de la 1 la 350, să creeze noi produse și să își consolideze activitatea de export. În prezent, familia ia în calcul posibilitatea de a-și moderniza producția și de a angaja mai mulți lucrători.

Aflați mai multe >

Explorați istoriile din spatele investițiilor UE Explorați istoriile din spatele investițiilor UE
Explorați istoriile din spatele investițiilor UE VEDEȚI LISTA COMPLETĂ

Alte proiecte din tara ta
Partajați
ECAS Login