investEU
De Europese Unie biedt je kansen

De EU investeert in jouw toekomst. In elk land in de Unie zijn de resultaten zichtbaar.

Delen

Kansen beginnen hier

EU-investeringen creëren kansen

De Europese Unie is er voor jou. Of je van plan bent om van baan te veranderen, om een nieuwe uitdaging aan te gaan of een nieuwe onderneming te starten: je kan rekenen op subsidies en persoonlijke ondersteuning. Groot of klein, jouw bedrijf kan genieten van Europese steun, in de vorm van garanties om extra fondsen te werven of via directe financiële steun.
We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om competitief te blijven op de arbeidsmarkt. We weten hoe de concurrentie steeds sterker voelbaar wordt voor bedrijven, en we weten dat innovatie noodzakelijk is  voor het succes van elke ondernemer. De Europese Unie biedt kansen om te groeien, om banen te creëren. Voor iedereen en voor alle leeftijden.

Investeringsplan >

EU-investeringen maken dicht bij jou het verschil

EU investeringen. Je komt er praktisch elke dag mee in aanraking: op je werk, op straat, op school… overal waar verbeteringen er echt toe doen. Er wordt bijvoorbeeld geïnvesteerd in: beter onderwijs, gemoderniseerde gezondheidszorg, groenere energie, nieuwe transportinfrastructuur, innovatieve technologieën, om er slechts een paar te noemen. De resultaten zijn zichtbaar in elke stad en regio.

Ontdek ze hier >

Achter EU-investeringen schuilen persoonlijke verhalen

Achter elke investering van de Europese Unie schuilt een verhaal. Het verhaal van een persoon, een nieuwe werkkracht, een werknemer, een boer, een ondernemer, een student, een scholier, een imker, een wetenschapper, een handelaar, een passagier, een vakman ... Dit zijn de verhalen die je vertellen waar het écht over gaat.
 
Ontdek de verhalen achter EU-investeringen Ontdek de verhalen achter EU-investeringen Ontdek de verhalen achter EU-investeringen VOLLEDIGE LIJST BEKIJKEN

Verzameling van relevante projecten

Bridge

Bridge is een project waarbij jongeren van Rotterdam Zuid de komende jaren worden geholpen hun positie op de arbeidsmarkt te versterken. Er bestaat in Rotterdam Zuid een mismatch tussen opleidingen die jongeren volgen en de vraag op de regionale arbeidsmarkt. Om dit verschil te overbruggen is met steun van de EU het Bridge programma in het leven geroepen. Het programma bestaat uit speciale opleidingstrajecten met...
Meer lezen > Read more about Bridge

Flen Pharma

Flen Pharma ontwikkelt innovatieve wondverzorging die het genezingsproces verbetert en voor meer comfort voor de patiënt zorgt.
Meer lezen > Read more about Flen Pharma
ECAS Login