investEU
De Europese Unie biedt je kansen
De EU investeert in jouw toekomst. In elk land in de Unie zijn de resultaten zichtbaar.
Delen

Kansen beginnen hier

EU-investeringen creëren kansen

De Europese Unie is er voor jou. Of je van plan bent om van baan te veranderen, om een nieuwe uitdaging aan te gaan of een nieuwe onderneming te starten: je kan rekenen op subsidies en persoonlijke ondersteuning. Groot of klein, jouw bedrijf kan genieten van Europese steun, in de vorm van garanties om extra fondsen te werven of via directe financiële steun.
We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om competitief te blijven op de arbeidsmarkt. We weten hoe de concurrentie steeds sterker voelbaar wordt voor bedrijven, en we weten dat innovatie noodzakelijk is  voor het succes van elke ondernemer. De Europese Unie biedt kansen om te groeien, om banen te creëren. Voor iedereen en voor alle leeftijden.

Investeringsplan >

EU-investeringen maken dicht bij jou het verschil

EU investeringen. Je komt er praktisch elke dag mee in aanraking: op je werk, op straat, op school… overal waar verbeteringen er echt toe doen. Er wordt bijvoorbeeld geïnvesteerd in: beter onderwijs, gemoderniseerde gezondheidszorg, groenere energie, nieuwe transportinfrastructuur, innovatieve technologieën, om er slechts een paar te noemen. De resultaten zijn zichtbaar in elke stad en regio.

Ontdek ze hier >

Achter EU-investeringen schuilen persoonlijke verhalen

Achter elke investering van de Europese Unie schuilt een verhaal. Het verhaal van een persoon, een nieuwe werkkracht, een werknemer, een boer, een ondernemer, een student, een scholier, een imker, een wetenschapper, een handelaar, een passagier, een vakman ... Dit zijn de verhalen die je vertellen waar het écht over gaat.
 
Ontdek de verhalen achter EU-investeringen Ontdek de verhalen achter EU-investeringen Ontdek de verhalen achter EU-investeringen VOLLEDIGE LIJST BEKIJKEN

Verzameling van relevante projecten

Lening Toko Bopp in Geleen

17/03/2017
In 2016 werd Toko Bopp uitgeroepen tot de nummer 2 van de beste toko’s in Nederland. Klanten uit heel Nederland reisden af naar de populaire toko. Een nieuwe, grotere keuken en extra personeel waren nodig om de grote drukte aan te kunnen. Dankzij een EU-lening heeft Toko Bopp de verbouwing kunnen financieren. Dit jaar is Toko Bopp zelfs de ‘Beste Toko van Nederland’ geworden.
Meer lezen > Read more about Lening Toko Bopp in Geleen

Duurzame bussen in Gelderland

23/10/2017
Sinds juni 2016 rijdt de eerste waterstofbus in een reguliere dienstregeling in Apeldoorn. De bus stoot alleen water uit en draagt bij aan betere luchtkwaliteit. De bus is bovendien bijna geluidloos. Het Gelderse bedrijf Hymove heeft de technologie voor de waterstofbus ontwikkeld met financiële steun van de Europese Unie.
Meer lezen > Read more about Duurzame bussen in Gelderland

Flen Pharma

16/03/2017
Flen Pharma ontwikkelt innovatieve wondverzorging die het genezingsproces verbetert en voor meer comfort voor de patiënt zorgt.
Meer lezen > Read more about Flen Pharma
ECAS Login