investEU
Az Európai Unió a lehetőségekről szól

Az Unió az Ön jövőjébe fektet be. Az eredmények az egész Unióban kézzel foghatók.

Megosztás

A lehetőség itt kezdődik

Az uniós fejlesztések új lehetőségeket teremtenek

Induló projektek támogatása, személyre szabott finanszírozási formák, kedvező hitelek a további befektetések ösztönzésére, célzott támogatások korszerűsítésre, fejlesztésre és szakmai kapcsolatok építésére... Az Európai Unió a lehetőségekről szól, amelyek kézzel fogható eredménnyel zárulnak, új munkahelyeket teremtenek és könnyebbé teszik a mindennapokat.

Beruházási terv >

Az uniós befektetések hatása az Ön környezetében is érezhető

Az uniós befektetések olyan fejlesztésekhez járulnak hozzá, amelyek megkönnyítik mindennapjainkat. Ilyen például a szélessávú internet terjesztése, a megújuló energiaforrások támogatása, a közlekedés infrastruktúrájának megújítása, valamint a technológiai beruházások ösztönzése. Az eredmények pedig minden egyes régióban, még a kontinens legtávolabbi csücskében is szemmel láthatóak.

Fedezze fel őket! >

Sikertörténetek az uniós befektetések mögött

Minden európai uniós befektetés mögött van egy emberi történet is. Történetek diákokról, gyakornokokról, pályakezdőkről, ingázókról, dolgozókról, gazdákról, vállalkozókról, kereskedőkről, kézművesekről, kutatókról... Ők tudják a leghitelesebben megosztani tapasztalataikat. Ez az oldal betekintést enged az uniós befektetésekhez kapcsolódó történetekbe.
 
Ismerje meg uniós beruházások történetét Ismerje meg uniós beruházások történetét Ismerje meg uniós beruházások történetét A TELJES LISTA ITT ÉRHETŐ EL

Projektek bemutatása

eCall automata segélyhívó

Uniós szabályozás írja elő, hogy a 2018. március 31. után forgalomba helyezett új gépjárműveket és kisteherautókat kötelező felszerelni a GPS alapú, automata eCall segélyhívó eszközzel. Az Albacomp RI. uniós támogatás segítségével fejleszt gépjárművekbe utólag beszerelhető eCall rendszert hogy a használt autók sofőrjeinek is rendelkezésére állhasson a segélyhívó.
Learn more > Read more about eCall automata segélyhívó

RepTár Interaktív Repülőmúzeum

A szolnoki RepTár repülőmúzeum közel kétmilliárd forintos uniós támogatással valósult meg és általa újult meg az egykor elhanyagolt városrészt. Szolnok város repülőmúzeuma különleges repüléstörténeti kiállítóhely, ám a beruházásnak köszönhetően nem csupán egy múzeum jött létre, hanem a környezete is virágzásnak indult: a látványosság közelében új üzletek, cukrászdák nyíltak.
Learn more > Read more about RepTár Interaktív Repülőmúzeum

Fekete Zsóka mangalicafarmja

Fekete Zsóka élelmiszermérnöki tanulmányai elvégzése után uniós támogatással saját vállalkozásba kezdett, és egy mangalicafarmot hozott létre. A fiatal gazda célja egy komplex gazdaság kialakítása volt, ahol nem csupán állatokat tenyészt és értékesít, de zöldséget és növényt is termel, a mangalicákat pedig feldolgozza, és azokból saját termékeket állít elő. Termékei több rangos díjat is elnyertek.
Learn more > Read more about Fekete Zsóka mangalicafarmja
ECAS Login