investEU
Az Európai Unió a lehetőségekről szól
Az Unió az Ön jövőjébe fektet be. Az eredmények az egész Unióban kézzel foghatók.
Megosztás

A lehetőség itt kezdődik

Az uniós fejlesztések új lehetőségeket teremtenek

Induló projektek támogatása, személyre szabott finanszírozási formák, kedvező hitelek a további befektetések ösztönzésére, célzott támogatások korszerűsítésre, fejlesztésre és szakmai kapcsolatok építésére... Az Európai Unió a lehetőségekről szól, amelyek kézzel fogható eredménnyel zárulnak, új munkahelyeket teremtenek és könnyebbé teszik a mindennapokat.

Beruházási terv >

Az uniós befektetések hatása az Ön környezetében is érezhető

Az uniós befektetések olyan fejlesztésekhez járulnak hozzá, amelyek megkönnyítik mindennapjainkat. Ilyen például a szélessávú internet terjesztése, a megújuló energiaforrások támogatása, a közlekedés infrastruktúrájának megújítása, valamint a technológiai beruházások ösztönzése. Az eredmények pedig minden egyes régióban, még a kontinens legtávolabbi csücskében is szemmel láthatóak.

Fedezze fel őket! >

Sikertörténetek az uniós befektetések mögött

Minden európai uniós befektetés mögött van egy emberi történet is. Történetek diákokról, gyakornokokról, pályakezdőkről, ingázókról, dolgozókról, gazdákról, vállalkozókról, kereskedőkről, kézművesekről, kutatókról... Ők tudják a leghitelesebben megosztani tapasztalataikat. Ez az oldal betekintést enged az uniós befektetésekhez kapcsolódó történetekbe.
 
Ismerje meg uniós beruházások történetét Ismerje meg uniós beruházások történetét Ismerje meg uniós beruházások történetét A TELJES LISTA ITT ÉRHETŐ EL

Projektek bemutatása

Rehabilitáció – Érték – Változás (RÉV)

12/07/2017
Az Európai Unióban a lakosság hatoda él enyhébb vagy súlyosabb fogyatékossággal. Az Unió egyik alapvető célkitűzése, hogy elősegítse a fogyatékos emberek részvételét a társadalomban és a gazdaságban. Magyarországon a RÉV projekt keretében többek között új módszertanok, együttműködések és képzések születtek annak érdekében, hogy a megváltozott munkaképességű munkavállalók könnyebben elhelyezkedhessenek.
Tovább > Read more about Rehabilitáció – Érték – Változás (RÉV)
public://homepage.jpg

Hulladékgazdálkodás Nyugat-Makedóniában

13/04/2017
Görögország Nyugat-Makedónia régiójában uniós finanszírozással integrált hulladékgazdálkodási rendszer épül. Az EU által nyújtott támogatás a rendszer karbantartására és működtetésére is kiterjed 27 évig. Az infrastruktúra évente 120 ezer tonna hulladék feldolgozására képes, így csökkenteni fogja a hulladéklerakás mértékét.
Tovább > Read more about Hulladékgazdálkodás Nyugat-Makedóniában

Fekete Zsóka mangalicafarmja

17/03/2017
Fekete Zsóka élelmiszermérnöki tanulmányai elvégzése után uniós támogatással saját vállalkozásba kezdett, és egy mangalicafarmot hozott létre. A fiatal gazda célja egy komplex gazdaság kialakítása volt, ahol nem csupán állatokat tenyészt és értékesít, de zöldséget és növényt is termel, a mangalicákat pedig feldolgozza, és azokból saját termékeket állít elő. Termékei több rangos díjat is elnyertek.
Tovább > Read more about Fekete Zsóka mangalicafarmja
ECAS Login