investEU
Europska unija nudi prilike
EU-a ulaže u vašu budućnost. U svakoj državi Europske unije rezultati su vidljivi.
Podijelite

Prilika se rađa ovdje

Ulaganjima EU-a stvaraju se prilike 

Potpora za pokretanje projekata, prilagođena bespovratna sredstva i sheme dostupne u svakoj dionici i svakoj životnoj dobi, pametni zajmovi za poticanje dodatnih ulaganja, ciljano financiranje za osuvremenjivanje, razvoj i međusobno povezivanje… Europska unija nudi prilike za ostvarenje konkretnih koristi, ubrzano otvaranje novih radnih mjesta i pokretanje promjena na lokalnoj razini. 

Plan ulaganja >

Ulaganjima EU-a potiču se promjene u vašoj okolini

Ulaganjima EU-a potiču se poboljšanja koja su bitna u našoj svakodnevnici: bolje obrazovanje, suvremenija zdravstvena skrb, zelenija energija, nova prijevoznička infrastruktura, napredna tehnologija samo su neki od primjera. Rezultati su vidljivi u svakom gradu, u svakoj pokrajini i u najudaljenijim dijelovima našeg kontinenta.

Istražite ih >

Priče o ulaganjima EU-a

Iza svakog ulaganja EU-e stoje ljudske priče. Priče novozaposlenih, radnika, poljoprivrednika, samostalnih poduzetnika, učenika, praktikanata, pčelara, istraživača, trgovaca, studenata, korisnika prijevoznih sredstava, obrtnika … Oni vam najbolje mogu ispričati svoja iskustva. Ova platforma u središte pozornosti stavlja zbirku priča koje se trenutačno događaju u EU.
 
Istražite priče o ulaganjima EU-a Istražite priče o ulaganjima EU-a Istražite priče o ulaganjima EU-a POGLEDAJTE CIJELI POPIS

Zbirka važnih projekata

DRAGON – inovativan pristup bušenju tunela

14/11/2017
Izgradnja tunela uključuje iskopavanje nekoliko milijuna kubičnih metara stijena, koje često završe na odlagalištu otpada. Zahvaljujući tehnologiji DRAGON stijene se može analizirati i razvrstati na mjestu iskopa. Izdvajaju se vrijedni mineralni resursi za potrebe industrijskog procesiranja za dobivanje, primjerice, keramike i čelika.
Pročitajte više > Read more about DRAGON – inovativan pristup bušenju tunela
ECAS Login