investEU
Den Europæiske Union handler om muligheder

Den EU investerer i din fremtid. I hvert eneste land i Unionen er resultaterne synlige.

Del

Muligheden starter her

EU-investeringer skaber muligheder 

Støtte til at få projekter søsat, skræddersyede tilskud og ordninger til rådighed på alle trin og i alle aldre, smartere långivning der udløse yderligere investeringer, målrettet finansiering til at modernisere, udvikle og skabe indbyrdes forbindelser... Den Europæiske Union handler om muligheder, der giver konkrete fordele, booster jobskabelsen og gør en forskel lokalt.

Investeringsplan >

EU-investeringer gør en forskel nær dig

EU-investeringer udløser forbedringer, der gør en forskel i vores daglige liv: bedre uddannelse, moderne sundhedsydelser, grønnere energi, ny transportinfrastruktur og avanceret teknologi er blot et par eksempler. Resultaterne er synlige i hver eneste by, hver region og i de fjerneste hjørner af kontinentet.

Udforsk dem >

Historier om EU-investering

Bag hver eneste EU-investering finder du folks egne historier. Historier fra nyansatte, arbejdere, landbrugere, iværksættere, skoleelever, praktikanter, biavlere, forskere, handlende, studerende, transportbrugere, håndværkere... De er de bedste til at fortælle om deres erfaring. Denne platform sætter fokus på en samling af historier, der finder sted i EU netop nu.
 
Udforsk historierne bag EU-investering Udforsk historierne bag EU-investering Udforsk historierne bag EU-investering SE HELE LISTEN

En samling af relevante projekter

Sikkerhed i Østersøen

Projektet DiveSMART Baltic styrker koordineringen og samarbejdet mellem redningsdykkere fra forskellige myndigheder Østersøregionen. Det forbedrer desuden beredskabet over for ulykker til søs. Den svenske kystvagt er projektleder og samarbejder med partnere fra Estland, Litauen, Polen og Finland.
Læs mere > Read more about Sikkerhed i Østersøen

Udvikling i Helsinki

Tripla er et byggeprojekt i Helsinkis Pasila-distrikt, der skal gennemføres i to faser mellem 2019 og 2021. Det vil komme til at huse Finlands største indkøbscenter, kontorer, lejligheder og en ny banegård. Tripla vil lave nok vedvarende energi til at dække næsten hele sit behov, og bygningen vil blive udstyret med systemer til genbrug og behandling af spildevand og affald.
Læs mere > Read more about Udvikling i Helsinki

Kystkraftværket K.I.E.L.

Tyskland arbejder på at gøre sin energiforsyning renere og mere bæredygtig indenfor de næste årtier. Det kræver løsninger såsom det nye gasfyrede kraftværk i Kiel, der er hovedstad i delstaten Schleswig-Holstein. EU hjælper med at finansiere opførelsen af kraftværket, som vil komme til at udlede 70 % mindre CO2 end det kulfyrede kraftværk, som det erstatter.
Læs mere > Read more about Kystkraftværket K.I.E.L.
ECAS Login