investEU
Integration via arbejde

Uddannelse og arbejde hjælper immigranter til at blive integreret i det finske samfund. Projektet "Social Impact Bond" (SIB) hjælper 2 500 immigranter til at finde jobs og skaffer på den måde medarbejdere til brancher, der mangler arbejdskraft.

Muligheden starter her

PLOCAN: en videnskabelig port til havet

PLOCAN, De Kanariske Øers havplatform, er et flydende laboratorium for udvikling af avanceret havteknologi. Platformen, der ligger ud for Gran Canarias kyst, er center for talrige forskningsprojekter, der spænder fra havbiologi til fartøjsdesign.

Læs mere >

Smartere og mindre teknologi

30 år efter oprettelsen af forskningscentret imec er det blevet et af de førende på markedet for nanoelektronik og digitale løsninger. Forskerne ved instituttet med base i Leuven i Belgien arbejder på teknologier med overflader, der er mindre end et hårstrå. Med støtte fra EU kombinerer imec mikrochips med digital teknologi, som gør det muligt at opdage kræft på et tidligt stadie, hjælpe med at gøre fremtidens biler smartere og sikrere i trafikken og forbedre vores liv med sømløs opkobling af det udstyr, vi bruger i dagligdagen.

Læs mere >

Kamp mod børnekræft

Det østrigske biotekfirma Apeiron Biologics udvikler lægemidler mod kræft og fokuserer især på sjældne former, der mest rammer børn. Et EU-lån vil hjælpe virksomheden med at udvide forskningen og udvikle nye metoder til bekæmpelse af sygdommen.

Læs mere >

Udforsk historierne bag EU-investering Udforsk historierne bag EU-investering
Udforsk historierne bag EU-investering SE HELE LISTEN

Historier om EU-investering
Del

EU-valget 23 - 26 maj 2019 Ja, denne gang stemmer jeg
ECAS Login