investEU
Den Europæiske Union handler om muligheder
Den EU investerer i din fremtid. I hvert eneste land i Unionen er resultaterne synlige.
Del

Muligheden starter her

EU-investeringer skaber muligheder 

Støtte til at få projekter søsat, skræddersyede tilskud og ordninger til rådighed på alle trin og i alle aldre, smartere långivning der udløse yderligere investeringer, målrettet finansiering til at modernisere, udvikle og skabe indbyrdes forbindelser... Den Europæiske Union handler om muligheder, der giver konkrete fordele, booster jobskabelsen og gør en forskel lokalt.

Investeringsplan >

EU-investeringer gør en forskel nær dig

EU-investeringer udløser forbedringer, der gør en forskel i vores daglige liv: bedre uddannelse, moderne sundhedsydelser, grønnere energi, ny transportinfrastruktur og avanceret teknologi er blot et par eksempler. Resultaterne er synlige i hver eneste by, hver region og i de fjerneste hjørner af kontinentet.

Udforsk dem >

Historier om EU-investering

Bag hver eneste EU-investering finder du folks egne historier. Historier fra nyansatte, arbejdere, landbrugere, iværksættere, skoleelever, praktikanter, biavlere, forskere, handlende, studerende, transportbrugere, håndværkere... De er de bedste til at fortælle om deres erfaring. Denne platform sætter fokus på en samling af historier, der finder sted i EU netop nu.
 
Udforsk historierne bag EU-investering Udforsk historierne bag EU-investering Udforsk historierne bag EU-investering SE HELE LISTEN

En samling af relevante projekter

DRAGON – en innovativ tilgang til tunnelboring

14/11/2017
Tunnelbyggeri omfatter udgravning af mange millioner kubikmeter klippe, som ofte ender på deponeringsanlæg. Med DRAGON-teknologien kan klippestykkerne blive analyseret og sorteret på stedet. Værdifulde mineralske ressourcer sorteres fra for at blive anvendt i forarbejdning inden for eksempelvis keramikindustrien og stålindustrien.
Læs mere > Read more about DRAGON – en innovativ tilgang til tunnelboring
ECAS Login