investEU
Integration via arbejde

Uddannelse og arbejde hjælper immigranter til at blive integreret i det finske samfund. Projektet "Social Impact Bond" (SIB) hjælper 2 500 immigranter til at finde jobs og skaffer på den måde medarbejdere til brancher, der mangler arbejdskraft.

Muligheden starter her

Højteknologiske træer giver ren luft

Tal fra Verdenssundhedsorganisationen viser, at over 90 % af befolkningen bor i områder, hvor luftkvaliteten ikke lever op til de standarder, der er fastsat i dens retningslinjer. Med støtte fra EU har den tyske virksomhed Green City Solutions udviklet City Tree – et intelligent luftfilter, der er lavet af mos. Det sikrer renere og køligere luft i steder uden grønne områder.

Læs mere >

Drivhuse på taget giver lavere CO2

GROOF bruger en innovativ tilgang til at reducere emissioner fra bygninger og transport ved at kombinere energideling og lokal fødevareproduktion. Med et tilskud fra EU 2,9 millioner euro vil virksomheden bygge 4 tagdrivhuse i 4 lande – Luxembourg, Belgien, Frankrig og Tyskland – som tilsammen vil spare emissioner på omkring 54 ton CO2 om året.

Læs mere >

Droner mod affald i havet

LitterDrone-projektet har som formål at forbedre kvaliteten af vores kyster og have. Det går ud på at sætte højpræcisionskameraer på droner for at tage billeder af strande. Billederne analyseres så ved hjælp af identifikationssoftware og bruges til at forebygge og bekæmpe akkumulering af havaffald. Takket være Europa-Kommissionens støtte fik universitetet i Vigo mulighed for at udvikle LitterDrone i samarbejde med den spanske havaffaldssammenslutning og fremstillingsteknologivirksomheden Grafinta.

Læs mere >

Udforsk historierne bag EU-investering Udforsk historierne bag EU-investering
Udforsk historierne bag EU-investering SE HELE LISTEN

Historier om EU-investering
Del
ECAS Login