investEU
Целта на Европейския съюз е да създава възможности
ЕC инвестира в бъдещето Ви.
Споделете

Тук се създават възможности

Инвестициите на ЕС създават възможности 

Подкрепа за стартиране на проекти, специално разработени схеми за безвъзмездна помощ, достъпни за хората на всяка възраст и във всеки етап от техния живот, интелигентно финансиране за привличане на допълнителни инвестиции, за технологична модернизация и комуникации… Европейският съюз създава възможности, които носят конкретни ползи, разкриват работни места и подпомагат развитието на местно ниво.

План за инвестиции >

Инвестициите на ЕС работят за добрите промени в живота край нас

Инвестициите са видими в ежедневието ни: по-добро образование, модернизирано здравеопазване, екологична енергия, нова транспортна инфраструктура, модерни технологии - и това са само няколко примера. Ползите могат да се усетят във всеки град, във всеки регион, дори и в най-отдалечените кътчета на континента.

Вижте ги >

Историите зад инвестициите на ЕС

Всяка европейска инвестиция е свързана с конкретни човешки истории. Това са историите на новопостъпили служители, на работници и фермери, предприемачи, ученици, стажанти, пчелари, изследователи, търговци, студенти, пътници, занаятчии... Всеки от тях може да разкаже най-добре собствената си история. В тази платформа на фокус са истории, които се случват в момента.
 
Разгледайте историите зад инвестициите на Европейския съюз Разгледайте историите зад инвестициите на Европейския съюз Разгледайте историите зад инвестициите на Европейския съюз ВИЖТЕ ПЪЛНИЯ СПИСЪК

Избрани проекти

Изграждане на Линия 3 на метрото в София

06/11/2017
Една трета от населението на България живее в столицата и улесненията, които предлага метрото, са предпочитани от все повече жители и гости на големия град. Инвестициите на ЕС осигуряват на хората по-бързо, комфортно и икономично придвижване, което не зависи от задръствания и не замърсява въздуха. Близо 350 хиляди души се возят всеки ден във вече действащите линии на метрото. В момента се изгражда Линия 3.
Прочетете повече > Read more about Изграждане на Линия 3 на метрото в София

Kомфортна вентилация

22/10/2017
В началото малко предприятие за вентилационни съоръжения и елементи, НЕКСАС увеличава производството си чрез разнообразяване на дейностите си. Благодарение на усвояването на гарантиран инвестиционен кредит от страна на Европейския инвестиционен фонд и програма COSME, НЕКСАС купува земя и изгражда две нови производствени помещения, за да затвърди пазарните си позиции и да излезе на нови пазари.
Прочетете повече > Read more about Kомфортна вентилация

Платформа за нейтив приложения

22/10/2017
Мобилните приложения са страхотен начин хората да общуват по-добре. Разработването им обаче, изисква значителен ресурс и време. С помощта на средства от ЕС Appzio разработва иновативна платформа, благодарение на която клиентите получават богати на съдържание приложения по-бързо и на по-ниска цена. Използването на приложението се превръща в изживяване за хората и в технологично решение за бизнеса.
Прочетете повече > Read more about Платформа за нейтив приложения
ECAS Login