investEU
Целта на Европейския съюз е да създава възможности

ЕC инвестира в бъдещето Ви.

Споделете

Тук се създават възможности

Инвестициите на ЕС създават възможности 

Подкрепа за стартиране на проекти, специално разработени схеми за безвъзмездна помощ, достъпни за хората на всяка възраст и във всеки етап от техния живот, интелигентно финансиране за привличане на допълнителни инвестиции, за технологична модернизация и комуникации… Европейският съюз създава възможности, които носят конкретни ползи, разкриват работни места и подпомагат развитието на местно ниво.

План за инвестиции >

Инвестициите на ЕС работят за добрите промени в живота край нас

Инвестициите са видими в ежедневието ни: по-добро образование, модернизирано здравеопазване, екологична енергия, нова транспортна инфраструктура, модерни технологии - и това са само няколко примера. Ползите могат да се усетят във всеки град, във всеки регион, дори и в най-отдалечените кътчета на континента.

Вижте ги >

Историите зад инвестициите на ЕС

Всяка европейска инвестиция е свързана с конкретни човешки истории. Това са историите на новопостъпили служители, на работници и фермери, предприемачи, ученици, стажанти, пчелари, изследователи, търговци, студенти, пътници, занаятчии... Всеки от тях може да разкаже най-добре собствената си история. В тази платформа на фокус са истории, които се случват в момента.
 
Разгледайте историите зад инвестициите на Европейския съюз Разгледайте историите зад инвестициите на Европейския съюз Разгледайте историите зад инвестициите на Европейския съюз ВИЖТЕ ПЪЛНИЯ СПИСЪК

Избрани проекти

Домът поумнява и пести енергия

Благодарение на подкрепата от ЕС, MClimate предлага умното устройство Melissa, което управлява климатика през приложениe за смартфон и Wi-Fi. Melissa изучава навиците на клиентите – каква температура предпочитат, кога се прибират у дома, колко време е нужно на климатика им, за да достигне желаната температура. Устройството се грижи тя да бъде постигната с минимален разход на енергия.
Прочетете повече > Read more about Домът поумнява и пести енергия

Умни площадки за деца

Децата все повече се застояват вкъщи и играят на електронни устройства вместо да излязат вън и да се забавляват на площадката. Заради липсата на движение и нездравословния начин на хранене все по-често децата страдат от затлъстяване. Средствата на ЕС помагат на децата да се движат повече и да са по-здрави с интелигентни площадки, които превръщат кинетичната енергия от играта им в звук и светлина.
Прочетете повече > Read more about Умни площадки за деца

Чиста храна от малки ферми

Farmhopping e предпочитан онлайн фермерски пазар за натурално произведена продукция от над 100 малки български производители, които спазват изискванията за устойчиво земеделие. Платформата скъсява дистанцията между българските фермери и клиентите. Фермерите получават честно заплащане, а потребителите - една удобна доставка с истинска и свежа храна.
Прочетете повече > Read more about Чиста храна от малки ферми
ECAS Login