Lucrați în Europa

Există numeroase posibilități de a lucra și de a găsi noi oportunități profesionale pe teritoriul Europei. Europass vă poate ajuta să vă planificați cariera, să dobândiți noi competențe și să găsiți șansa de a le utiliza.

Faceți următorul pas în cariera dumneavoastră cu Europass

Europass este setul dumneavoastră gratuit de instrumente online care vă ajută să vă gestionați cariera de-a lungul întregii vieți, indiferent dacă vă aflați la primul loc de muncă sau sunteți în căutarea de noi oportunități. Cu Europass puteți:

Înregistrează-te și creează-ți profilul gratuit pentru a afla cum te poate ajuta Europass.

Dați valoare competențelor dumneavoastră cu Europass

Europass include și alte instrumente cu ajutorul cărora vă puteți promova competențele și experiențele peste tot în UE:

  • Suplimentul la diplomă oferă informații utile cu privire la diploma dumneavoastră de învățământ superior (ex. note, realizări, instituție) pentru a vă ajuta să comunicați angajatorilor competențele deținute de dumeavoastră.
  • Suplimentul Europass la certificatul profesional oferă informații utile cu privire la calificările dumneavoastră profesionale (ex. note, realizări, instituție) pentru a vă ajuta să comunicați angajatorilor competențele deținute de dumeavoastră.
  • Documentul de Mobilitate Europass vă ajută la descrierea experiențelor internaționale și a competențelor dobândite în perioadele în care ați studiat, ați muncit sau ați făcut voluntariat în străinătate.
Doresc mai multe informații despre munca în: