Învățați în Europa

Există numeroase posibilități de a studia, de a vă forma și de a găsi noi oportunități de învățare pe teritoriul Europei. Profilul Europass vă poate ajuta să vă planificați activitățile de învățare și să găsiți oportunitatea adecvată pentru dezvoltarea competențelor.

Faceți următorul pas cu Europass

Europass este setul dumneavoastră gratuit de instrumente online care vă ajută să vă gestionați cariera și studiile pe tot parcursul vieții. Cu Europass puteți:

Înregistrează-te și creează-ți profilul gratuit pentru a afla cum te poate ajuta Europass.

Dați valoare competențelor dumneavoastră cu Europass

Europass include și alte instrumente care vă sprijină să vă puteți promova competențele peste tot în Europa:

  • Suplimentul la diplomă oferă informații utile cu privire la diploma dumneavoastră de învățământ superior (ex. note, realizări, instituție) pentru a vă ajuta la înscrierea la cursuri noi sau când solicitați un nou loc de muncă.
  • Suplimentul Europass la certificatul profesional oferă informații utile (ex. note, realizări, instituție) pentru a vă ajuta când vă înscrieți la cursuri noi sau solicitați un nou loc de muncă.
  • Documentul de Mobilitate Europass vă ajută la descrierea experiențelor internaționale și a competențelor dobândite în perioadele în care ați studiat, ați muncit sau ați făcut voluntariat în străinătate.
Găsiți mai multe informații legate de studiul în diferite țări