На кои јазици е достапен Europass?

Europass е достапен на следниве јазици на земјите-учеснички во Europass:

 • бугарски
 • хрватски
 • чешки
 • дански
 • холандски
 • англиски
 • естонски
 • фински
 • француски
 • германски
 • грчки
 • унгарски
 • исландски
 • ирски
 • италијански
 • латвиски
 • литвански
 • македонски
 • малтешки
 • норвешки
 • полски
 • португалски
 • романски
 • српски
 • словачки
 • словенски
 • шпански
 • шведски
 • турски