europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Заедничката европска референтна рамка за јазиците

Можете да само-процените колку добро зборувате, разбирате и читате на различни јазици. Заедничката европска референтна рамка за јазиците нуди збир на описи за да ви помогне да ги разберете своите јазични вештини.

Разбирање

Зборување

Пишување