europass
Направете го следниот чекор

Вашата бесплатна лична алатка за учење и работа во Европа

Најдете

Учете во Европа

Подготвени да научите нешто ново? Europass може да ви помогне да го направите следниот чекор во вашата кариера:

  • лесно пребарување курсеви
  • предлози прилагодени на курсот
  • подгответе кратка биографија, мотивациско писмо и апликации
  • статии за студирање, обука и волонтирање

    Креирајте го вашиот Europass денес и испланирајте го учењето 

Работете во Еврпа

Барате нова работа? Europass може да ви помогне да ја пронајдете вистинската работа: 

  • Пребарувај работни места низ цела Европа
  • предлози за работни места што одговараат на вашиот профил и интереси
  • Подгответе кратка биографија, мотивациско писмо и апликации за работа
  • статии за планирање на вашата кариера и работа во странство

Креирајте го вашиот Europass денес и направете го следниот чекор во вашата кариера.

Europass and You