europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Munkalehetőségek Európában

Európa-szerte számtalan munkalehetőség közül választhatnak az álláskeresők. Az Europass segít a tudatos karrierépítésben, valamint azoknak a lehetőségeknek a megtalálásában, melyekkel új készségek sajátíthatók el.

Aknázza ki a készségeiben rejlő lehetőségeket az Europass segítségével!

Az Europass más olyan eszközöket is tartalmaz, amelyek segítségével egyértelműen és átláthatóan be lehet számolni a készségekről és tapasztalatokról EU-szerte

  • Az oklevélmelléklet részletesen mutatja be végzettségét, kitérve annak szintjére, az elért eredményekre és a kibocsátó intézményre. Segítségével az álláskeresés és az új tanfolyamokra való jelentkezés egyaránt könnyebbé válik.
  • A bizonyítvány-kiegészítő részletesen mutatja be végzettségét, kitérve annak szintjére, az elért eredményekre és a kibocsátó intézményre. Segítségével az álláskeresés és az új tanfolyamokra való jelentkezés egyaránt könnyebbé válik.
  • Az Europass mobilitási igazolvány segítségével hatékonyan foglalhatók össze a külföldi tanulmányok, szakmai gyakorlatok vagy önkéntességek során szerzett tapasztalatok.

A regisztrációt követően létrehozhatja saját Europass-profilját, és mindent megtudhat arról, hogyan segíthet Önnek az Europass.

Aknázza ki a készségeiben rejlő lehetőségeket az Europass segítségével!

Az Europass további szolgáltatásaival láthatóvá teheted készségeidet és tapasztalataidat az Európai Unióban bárhol:

 

  • Az oklevélmelléklet részletesen mutatja be végzettségét, kitérve annak szintjére, az elért eredményekre és a kibocsátó intézményre. Segítségével az álláskeresés és az új tanfolyamokra való jelentkezés egyaránt könnyebbé válik.
  • Az Europass bizonyítvány-kiegészítő mutatja be az Ön végzettségét, kitérve annak szintjére, az elért eredményekre, és a kibocsátó intézményre. . Segítségével az álláskeresés és az új tanfolyamokra való jelentkezés egyaránt könnyebbé válik.
  • Az Europass mobilitási igazolvánnyal hatékonyan foglalhatók össze a külföldi tanulmányok, szakmai gyakorlatok vagy önkéntességek során szerzett tapasztalatok.

További információk a külföldi munkavállalással kapcsolatban