Munkavállalás Európában

Európa-szerte számtalan munkalehetőség közül választhatnak az álláskeresők. Az Europass segíthet Önnek abban, hogy megtervezze karrierjét, új készségeket sajátítson el, és megtalálja a kínálkozó lehetőséget készségei és képesítései hasznosítására.

Lépj új szintre karriered építésében az Europass segítségével

Az Europass a Te ingyenes online eszköztárad, mely segít a tudatos karrierépítésben, legyen szó az első munkahely megtalálásáról vagy újabb lehetőségek kereséséről. Az Europass segítségével:

A regisztrációt követően létrehozhatod saját Europass-profilod, és mindent megtudhatsz arról, hogyan segíthet neked az Europass.

Aknázd ki a készségeiben rejlő lehetőségeket az Europass segítségével!

Az Europass további szolgáltatásaival láthatóvá teheted készségeidet és tapasztalataidat az Európai Unióban bárhol:

  • Az oklevélmelléklet részletesen mutatja be végzettségedet, kitérve annak szintjére, az elért eredményekre és a kibocsátó intézményre. Segítségével az álláskeresés és az új tanfolyamokra való jelentkezés egyaránt könnyebbé válik.
  • Az Europass bizonyítvány-kiegészítő hrészletesen mutatja be végzettségedet, kitérve annak szintjére, az elért eredményekre és a kibocsátó intézményre. Segítségével az álláskeresés és az új tanfolyamokra való jelentkezés egyaránt könnyebbé válik.
  • Az Europass mobilitási igazolvány hatékonyan foglalhatók össze a külföldi tanulmányok, szakmai gyakorlatok vagy önkéntességek során szerzett tapasztalatok.
További információk a külföldi munkavállalással kapcsolatban