europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Az Europass-platformon megadott személyes információk kezelése

A személyes adatok védelme elsődleges fontosságú számunkra. Az Europass-profilban tárolt személyes adatokat soha nem adjuk tovább, használjuk föl vagy értékesítjük. Ön dönti el, hogy kivel és mennyi ideig osztja meg személyes információit.

Hogyan használja föl az Europass az Ön adatait?

Az Europass-profilban tárolt információk alapján a platform elemzést végez az Ön készségeiről, hogy személyre szabott képzési és álláslehetőségeket kínáljon Önnek. Ezt az Europass-funkciót bármikor kikapcsolhatja.

Az Europass anonimizált statisztikai adatokat gyűjt a látogatókról, pl. hogy hányan regisztráltak az oldalon, és milyen digitális készséggel rendelkeznek. Az Ön személyes adatait soha nem használjuk fel erre a célra.

Europass-profilját (vagy annak bármely részét) bármikor törölheti, így saját adatai felett teljes mértékben Ön rendelkezik.

Információk tárolása az Europass-profilban

Az Europass-profil a tulajdonos készségeivel, képesítéseivel és tapasztalataival kapcsolatos információk kezelésére szolgáló személyes online eszköz. Profiljában személyes információkat, Europass-dokumentumtárjában pedig fájlokat (önéletrajz, oklevél stb.) tárolhat.

Ne tároljon Europass-fiókjában kifogásolhatónak vagy sértőnek minősülő információkat, illetve bizalmas jellegű (pl. az egészséggel kapcsolatos) személyes adatokat.

Az Europass-profilban tárolt információk megosztása

Profilját vagy fájljait az Ön hozzájárulása nélkül soha nem osztjuk meg senkivel. Ön viszont, ha szeretné, elküldheti az Europass-profiljához és -dokumentumtárjához (önéletrajzához, okleveleihez stb.) vezető linkeket a munkaadóknak, oktatási intézményeknek stb.

Minden esetben győződjön meg arról, hogy ismeri azoknak a személyazonosságát, akikkel megosztja az adatait.

Figyelem: elképzelhető, hogy a címzettekre, főleg nem uniós országokban, nem vonatkoznak adatvédelmi szabályok.

További információk

Az Európai Bizottság által kidolgozott, díjmentesen használható Europass az európai munkavégzést és tanulást hivatott megkönnyíteni. Ha tudni szeretné, hogyan kezeli az Europass az Ön személyes információit, kérdéseit tegye fel nekünk.

Olvassa el az Europass hivatalos adatvédelmi nyilatkozatát, amely tartalmazza az európai adatvédelmi biztos elérhetőségi adatait is.