europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Työskentele Euroopassa

Eurooppa tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia työpaikkojen etsimiseen kansainvälisesti.Europassin avulla suunnittelet uraasi, voit hankkia uusia taitoja ja löytää osaamistasi vastaavia työpaikkoja.

Ota Europassilla seuraava askel urallasi

Europass tarjoaa muitakin selkeitä tapoja kertoa osaamisestasi EU:ssa:

  • Korkeakoulututkintotodistuksen liite sisältää hyödyllistä tietoa korkeakoulututkinnostasi (esim. arvosanat, saavutukset, oppilaitos). Tiedoista on hyötyä hakiessasi opiskelu- tai työpaikkaa. 
  • Ammatillisen tutkintotodistuksen liite sisältää hyödyllistä tietoa ammatillisesta koulutuksestasi (esim. arvosanat, saavutukset, oppilaitos). Tiedoista on hyötyä hakiessasi opiskelu- tai työpaikkaa.
  • Europass-liikkuvuustodistus esittelee kansainvälistä kokemustasi ja taitoja, joita olet hankkinut opiskellessasi, työskennellessäsi tai tehdessäsi vapaaehtoistyötä ulkomailla.

Rekisteröidy, luo ilmainenprofiili ja anna Europassin auttaa sinua etenemään urallasi

Näytä taitosi Europassilla

Europassilla havainnollistat taitojasi kansainvälisellä tasolla: ssa:

 

  • Korkeakoulututkintotodistuksen liite sisältää hyödyllistä tietoa tutkinnostasi (esim. arvosanat ja tutkinnon antama osaaminen). Siitä on hyötyä hakiessasi työ- tai opiskelupaikkaa.
  • Ammatillisen tutkintotodistuksen liite ssisältää hyödyllistä tietoa tutkinnostasi (esim. arvosanat ja tutkinnon antama osaaminen). Siitä on hyötyä hakiessasi työ- tai opiskelupaikkaa.
  • Europassi-liikkuvuustodistuksella voit tarjota tietoa kansainvälisestä kokemuksestasi ja taidoistasi, joita olet hankkinut opinnoista, työskentelemällä tai tehtyäsi vapaaehtoistyötä ulkomailla.

Haluan lisää tietoa työskentelystä: