europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Opiskele Euroopassa

Eurooppa tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia opiskeluun ja uusien taitojen kerryttämiseen.Europassin avulla suunnittelet opintojasi ja löydät erilaisia mahdollisuuksia taitojesi kartuttamiseen.

Ota seuraava askel Europassilla

Europass on vapaasti käytettävissä oleva verkkotyökalupakki opintoja ja työuraa koskevien tietojen hallinnointiin. Europassin avulla voit:

Rekisteröidy, luo ilmainenprofiili ja anna Europassin auttaa sinua etenemään urallasi

Ota Europassilla seuraava askel urallasi

Europass tarjoaa muitakin selkeitä tapoja kertoa osaamisestasi EU:ssa:

  • Korkeakoulututkintotodistuksen liite sisältää hyödyllistä tietoa korkeakoulututkinnostasi (esim. arvosanat, saavutukset, oppilaitos). Tiedoista on hyötyä hakiessasi opiskelu- tai työpaikkaa. 
  • Ammatillisen tutkintotodistuksen liite sisältää hyödyllistä tietoa ammatillisesta koulutuksestasi (esim. arvosanat, saavutukset, oppilaitos). Tiedoista on hyötyä hakiessasi opiskelu- tai työpaikkaa.
  • Europass-liikkuvuustodistus esittelee kansainvälistä kokemustasi ja taitoja, joita olet hankkinut opiskellessasi, työskennellessäsi tai tehdessäsi vapaaehtoistyötä ulkomailla.
Find more information about studying in different countries