europass
europass
Ota seuraava askel

Maksuton apuvälineesi opiskeluun ja työntekoon Euroopassa

Etsi

  Luo ansioluettelo

   

   

  Voit luoda Europassi-profiilisi perusteella yhden tai useamman ansioluettelon vain muutamalla klikkauksella tai voit laatia ansioluettelon alusta asti itse.

  Luo saatekirje

   

   

  Europassin avulla luot näppärästi saatekirjeen, joka on vakiomuotoinen mutta erottuu edukseen.

  Digitalisaatio etenee

   

  Europassi on aidosti digitaalinen alusta. Voit jakaa Europassi-profiilisi digitaalisesti kaikille valitsemillesi henkilöille tai organisaatioille yhden linkin kautta ja päättää, kuinka kauan linkki toimii. Sen lisäksi voit testata digitaitosi tai tutkia, miten eurooppalaiset digitaaliset osaamistodistukset toimivat Europassissa.

  Lisää tietoturvaa: Kaksivaiheinen tunnistautuminen

   

   

  Tiesitkö, että kaksi kolmesta henkilöstä käyttää samoja salasanoja kaikkialla? Siitä syystä hakkereiden on helpompi päästä käsiksi henkilötietoihin. Europassi-tilisi turvallisuus paranee, kun otat käyttöön lisäsuojaa antavan kaksivaiheisen sisäänkirjautumisen. Siihen tarvitset vain älypuhelimen ja EU Login -sovelluksen.

  woman typing on the computer

  Europassin rekisteröityneitä käyttäjiä on nyt viisi miljoonaa

  Europassin rekisteröityneitä käyttäjiä on nyt viisi miljoonaa, ja alusta sen kuin kasvaa ja kehittyy!  Oletko jo kokeillut Europassin mahtavia työkaluja? Europassin työkalut on pantu uuteen uskoon käyttäjäpalautteen perusteella. Nyt haluamme kuulla sinun Europassi-tarinasi. Julkaisemme parhaat tarinat Euroopan osaamisen teemavuoden verkkosivuillamme! Liity viiden miljoonan käyttäjän yhteisöön ja ole osa Europassin menestystarinaa!

  a happy person pointing to the number 5

  Europass ja sinä

  Have time for a quick survey?

  We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

  Takes 3 minutes

  or