europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Arbejde i Europa

Der er uendelige muligheder for at arbejde, og finde nye jobmuligheder i hele Europa.Europass kan hjælpe dig med at planlægge din karriere, få nye kvalifikationer og finde den rette mulighed for at bruge dem aktivt.

Tag det næste skridt i din karriere med Europass

Europass byder også på andre værktøjer, der kan hjælpe dig med at formidle dine færdigheder klart i hele EU:

  • Tillægget til eksamensbeviser giver nyttige oplysninger om din videregående uddannelse (f.eks. karakterer, resultater, læreanstalt) for at hjælpe dig, når du ansøger om nye kurser og job. 
  • Europasstillægget til eksamensbeviser giver nyttige oplysninger om din videregående uddannelse (f.eks. karakterer, resultater, læreanstalt) for at hjælpe dig, når du ansøger om nye kurser og job.
  • Europass-mobilitetsbeviset hjælper med at beskrive dine internationale erfaringer og færdigheder, som du har udviklet i forbindelse med studier, arbejde eller frivilligt arbejde i udlandet.

Registrere og oprette din gratis profil for at finde ud af, hvordan Europass kan hjælpe dig

Få noget ud af dine kvalifikationer med Europass

Europass byder også på andre værktøjer, der kan hjælpe dig med at formidle dine færdigheder og erfaringer klart i hele EU:

 

  • Tillægget til eksamensbeviser giver nyttige oplysninger om din videregående uddannelse (f.eks. karakterer, resultater, læreanstalt) for at hjælpe dig med at formidle dine færdigheder til arbejdsgiverne.
  • Europasstillægget til erhvervsuddannelsesbeviser giver nyttige oplysninger om din videregående uddannelse (f.eks. karakterer, resultater, læreanstalt) for at hjælpe dig med at formidle dine færdigheder til arbejdsgiverne.
  • Europassmobilitetsbeviset kan bruges til at beskrive dine internationale erfaringer og færdigheder, du har udviklet i forbindelse med studier, arbejde eller frivilligt arbejde i udlandet.

Information og support