Arbejde i Europa

Der er uendelige muligheder for at arbejde, og finde nye jobmuligheder i hele Europa. Europass kan hjælpe dig med at planlægge din karriere, få nye kvalifikationer og finde den rette mulighed for at bruge dem aktivt.

Tag det næste skridt i din karriere med Europass

Europass er dit gratis sæt af onlineværktøjer, der kan hjælpe dig med at styre din karriere gennem hele livet, uanset om du er ved at starte på dit første job eller søger nye udfordringer. Med Europass kan du:

Registrere og oprette din gratis profil for at finde ud af, hvordan Europass kan hjælpe dig

Få noget ud af dine kvalifikationer med Europass

Europass byder også på andre værktøjer, der kan hjælpe dig med at formidle dine færdigheder og erfaringer klart i hele EU:

  • Tillægget til eksamensbeviser giver nyttige oplysninger om din videregående uddannelse (f.eks. karakterer, resultater, læreanstalt) for at hjælpe dig med at formidle dine færdigheder til arbejdsgiverne.
  • Europasstillægget til erhvervsuddannelsesbeviser giver nyttige oplysninger om din videregående uddannelse (f.eks. karakterer, resultater, læreanstalt) for at hjælpe dig med at formidle dine færdigheder til arbejdsgiverne.
  • Europassmobilitetsbeviset kan bruges til at beskrive dine internationale erfaringer og færdigheder, du har udviklet i forbindelse med studier, arbejde eller frivilligt arbejde i udlandet.
Information og support