europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Få færdigheder via frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde kan give dig gode erfaringer og mulighed for at udvikle dine færdigheder. Europass kan hjælpe dig med at planlægge og registrere dine læringserfaringer med frivilligt arbejde.

Europass hjælper dig med at opstille et mål om at finde frivilligt arbejde via værktøjet Mine interesser i Europass. Her får du en liste over de lande, hvor du er interesseret i at arbejde som frivillig, og de emner eller interesser, der er vigtige for dig. Du kan også registrere alle dine erfaringer med frivilligt arbejde i din Europass-profil.

Du kan vælge at melde dig som frivillig for enhver sag, som betyder noget for dig, uanset om det er hjemme eller i udlandet, på fuld tid eller deltid. Ved lave frivilligt arbejde kan du påvirke samfundet positivt, møde nye mennesker og udvikle vigtige færdigheder som problemløsning, teamarbejde og effektiv kommunikation. Frivilligt arbejde i udlandet giver også mulighed for at lære nye sprog og møde nye kulturer og perspektiver.

Woman smiling friendly and pointing finger at you

Forbered dig på at arbejde som frivillig

Når du har fundet den mulighed for frivilligt arbejde, som passer dig, kan Europass hjælpe dig med at lave din ansøgning:

Du kan sende din Europass-profil direkte til frivillige organisationer og fortælle dem om dig selv og dine færdigheder.

Du kan udarbejde et gratis og skræddersyet Europass-CV og følgebrev.

Hold styr på alle dine nye færdigheder

Da ansøgningen kun er starten på "rejsen", giver Europass dig mulighed for organisere alle de færdigheder og erfaringer, du opnår via frivilligt arbejde, i din profil.

Du kan tilføje nye afsnit for at registrere dine erfaringer med frivilligt arbejde. Tilføj information om de nye ting, du har lært, din rolle og den organisation, du har udført frivilligt arbejde for. Du kan vedlægge fotos, certifikater og andre dokumenter, så alt vedrørende din erfaring som frivillig og de færdigheder, du har opnået, gemmes ét sted, og du på den måde altid kan finde og bruge det igen.