europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Planlæg din karriere med Europass

For at finde det rette arbejde og selv tage ansvaret for din karriere har du brug for gode værktøjer til at fortælle arbejdsgiverne om dine færdigheder. Europass giver dig de værktøjer og informationer, du skal bruge for at kunne forme din karriere livet igennem.

Reflektér over dine færdigheder

Når du tager de første skridt til at planlægge din karriere, er det vigtigt, at du reflekterer over dine færdigheder og erfaringer. Disse spørgsmål kan hjælpe dig i processen:

  • Kan du beskrive dine færdigheder på en kortfattet og letforståelig måde?
  • Kan du nævne de færdigheder, du har opnået gennem en specifik erhvervserfaring?
  • Kan du beskrive de færdigheder, du har fået via frivilligt arbejde, e-læring, hobbyer og andre aktiviteter? 
  • Hvilke nye færdigheder har du fået for nylig?
  • Hvad er dine mest værdifulde færdigheder?
Woman holding a coffee cup and making plans

Registrér og fortæl om dine færdigheder og erfaringer

Europass-værktøjerne hjælper dig med at registrere alle dine færdigheder og erfaringer, så du altid har et klart og opdateret billede af, hvad du har opnået, samlet på ét sted. Du kan oprette en personlig Europass-profil med alle dine færdigheder, kvalifikationer og erfaringer. Du kan tilføje afsnit til din profil, hvor du beskriver din erhvervserfaring, din faglige udvikling og andre arbejdsmæssige og personlige resultater.

Du kan opbygge en oversigt over alle dine færdigheder i Europass. På basis af en analyse af de oplysninger, du har angivet i din profil, giver Europass dig en liste over de færdigheder, den viden og de evner, du har opnået via dine erfaringer.

Beskriv dine karrieremål og dine personlige interesser på Europass for at få en bedre forståelse af dine mål. Du kan både skrive om de aktiviteter og emner, som du ønsker at fokusere på, og hvor du ønsker at arbejde.

Planlæg de næste skridt

Med Europass kan du planlægge dine næste skridt og finde de rette jobs.

På grundlag af dine kvalifikationer og interesser i din Europass-profil vil du modtage forslag til job, der kan være af interesse for dig. Du kan også søge efter jobs i forskellige lande i EU.

Du kan dele din Europass-profil med arbejdsgivere og rekrutteringsvirksomheder, når du indsender ansøgninger, eller oprette et CV eller et følgebrev ved hjælp af Europass editor.