europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Test dine digitale færdigheder

Tag denne enkle test, som vil give dig et indtryk af dit digitale kompetenceniveau.

Derfor bør du danne dig et overblik over dine digitale færdigheder

På nutidens arbejdsmarked kræver de fleste job et vist digitalt kompetenceniveau. Testen består af en række spørgsmål baseret på den digitale kompetenceramme, som er udviklet for at give et klart billede af forskellige aspekter af dit kompetenceniveau. 

Når du har afsluttet testen, får du en rapport med en beskrivelse af dit gennemsnitlige niveau. Du vil kunne identificere dine stærke og svage områder. 

Sådan fungerer testen

  • Besvar først nogle grundlæggende spørgsmål om dit drømmejob og dit uddannelsesniveau, så testen kan tilpasses til dine behov 
  • Når testen begynder, skal du for hvert spørgsmål vælge den passende svarmulighed
  • Når du har afsluttet testen, vil du kunne se dit digitale kompetenceniveau
  • Du får også en detaljeret rapport med en beskrivelse af dit niveau 

Næste skridt

Det er ikke nok blot at kende dit digitale kompetenceniveau. Når du har fået resultaterne af testen, kan du identificere de færdigheder, du skal forbedre for at komme videre i dit nuværende job eller være forberedt på et fremtidigt job.

Du finder en læringskøreplan ved afslutningen af prøven, som vil hjælpe dig med at identificere og følge kurser, der vil hjælpe dig med at nå specifikke læringsmål.