europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Europasstillæg til erhvervsuddannelsesbeviser

Har du opnået en faglig kvalifikation, f.eks. via en læreplads eller et kursus? Så kan Europasstillægget til erhvervsuddannelsesbeviset hjælpe dig med at gøre opmærksom på dine kvalifikationer i hele Europa på en enkel og forståelig måde.

Hvad er Europasstillæg til erhvervsuddannelsesbeviser?

Europasstillægget til erhvervsuddannelsesbeviset er et dokument med oplysninger, som gør det lettere for arbejdsgivere og uddannelsesinstitutioner at forstå, hvad dine erhvervsmæssige kvalifikationer går ud på. Europasstillægget til erhvervsuddannelsesbeviset beskriver:

  • formålet med dine kvalifikationer
  • dit kvalifikationsniveau
  • hvilke læringsresultater du har opnået
  • information om dit uddannelsessystem.

Når du søger job eller kurser i udlandet, kan det være svært at forklare, hvad du har lært under din uddannelse. Det er her, Europass-tillægget til erhvervsuddannelsesbeviset kan hjælpe dig.

Hvordan får du et Europasstillæg til erhvervsuddannelsesbeviset?

Du kan søge efter Europasstillægget i dit lands database eller kontakte din uddannelsesinstitution for at få mere information.

Eksempler på Europasstillæg til erhvervsuddannelsesbeviser

Din faglige kvalifikation + Europasstillægget til erhvervsuddannelsesbeviset = den perfekte kombination, når du ansøger om et job eller et kursus i et andet europæisk land.