europass

Have time for a quick survey?

We want to provide you with the best experience, so your feedback is very valuable to us. All you need to do is answer 5 simple questions

Takes 3 minutes

or

Om Europass

Europass er en række onlineværktøjer og en masse nyttig information, kan hjælpe dig med alle trin i din karriere og uddannelse.

Det mest anerkendte europæiske redskab til styring af karriere og læring

Uanset om du er i gang med din uddannelse, skal til at få dit første job eller søger nye udfordringer, giver Europass dig mulighed for på en effektiv måde at fortælle om dine kvalifikationer i hele Europa. Kommissionen tilbyder denne tjeneste helt gratis og på 30 forskellige sprog.

Tag næste skridt i din uddannelse eller karriere

Europass hjælper dig med at tage det næste skridt i din uddannelse eller karriere ved at

  • få dig til at reflektere over dine nuværende færdigheder og erfaringer
  • give dig skræddersyede forslag til relevante uddannelses- og jobmuligheder i hele Europa
  • gøre det nemmere at lave CV'er og skrive følgebreve med redigérbare skabeloner
  • informere dig om arbejde og læring i Europa
  • give dig links til relevante støttenetværk.

På den måde hjælper Kommissionen dig med at nå dit fulde potentiale og finde et job eller en uddannelse i Europa, der matcher dine kvalifikationer og erfaringer.

 

Man, smiling and pointing at you

Værktøjer, der understøtter din læring og karriereudvikling

Europass tilbyder gratis onlineværktøjer, der hjælper studerende, arbejdstagere og jobsøgende i hele Europa. Før du indsender en ansøgning, er det en god idé at tjekke vores værktøjer ud:

Pålidelig information om studier og arbejde i Europa

Europass oplyser på en troværdig måde om studier og arbejde i forskellige europæiske lande ved at linke til relevante europæiske og nationale kilder. Dette kan hjælpe dig til at finde kurser, job, vejledning og støtte og få valideret og anerkendet dine kompetencer.

Digitalt Europass-bevis

Det digitale Europass-bevis er et digitalt bevis for kvalifikationer, der juridisk er på lige fod med papirbaserede certifikater og eksamensbeviser. Det giver uddannelsesinstitutioner mulighed for gratis at udstede digitale beviser for kvalifikationer og andre certifikater, som der ikke kan svindles med. Det digitale Europass-bevis bruges i forbindelse med jobsøgning, universitetsophold og meget mere. Du kan trygt gemme og dele dit digitale Europass-bevis, og du slipper for at skaffe og bruge papirudgaver af dine eksamensbeviser.