Welcome to EU and ME

#EUandME

Ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră? De la căutarea de obiecte pe plajă, până la backpacking sau navigarea pe internet pentru a salva lumea, calitatea de cetățean al Uniunii Europene vă oferă oportunități nesfârșite să faceți ceea ce vă doriți – oriunde v-ar duce pasiunile. În calitate de tânăr cetățean, UE vă poate oferi toate instrumentele necesare pentru a vă urma pasiunile. Indiferent dacă sunteți un antreprenor energic, un devotat al mediului digital sau un protector al planetei, totul se reduce la #EUandME. 

Inspirați-vă din scurtmetrajele noastre #EUandME regizate de renumiți cineaști europeni și aflați mai multe despre legătura dintre trecutul dvs. și UE.

SCURTMETRAJE
CÂȘTIGĂTORII COMPETIȚIEI PENTRU TINERI CINEAȘTI

De ce să se distreze doar profesioniștii? Cinci tineri cineaști au avut oportunitatea de a-și spune propria poveste #EUandME cu puțin ajutor din partea unui regizor european premiat. Faceți cunoștință cu fiecare tânăr cineast și aflați mai multe despre viziunea pe care au avut-o pentru filmele lor.

Povești digitale

We asked intrepid explorers, scholarly students and eco-warriors from across Europe what they care most about. Find out what they said, and discover how the EU made their stories possible.