Welcome to EU and ME

#EUandME

Wat is het belangrijkst voor u? Van strandjutten tot backpacken, surfen op het internet om de wereld te redden, leven in de Europese Unie biedt eindeloze mogelijkheden om te doen waar je van houdt - waar dat ook toe leidt. Als een jonge burger kan de EU u alle middelen geven die u nodig hebt om uw potentieel te ontsluiten en uw inspiratie te laten ontbranden. Of je nu een energieke ondernemer, een digitale liefhebber of een beschermer van de planeet bent, het komt allemaal neer op #EUandME. 

Laat je inspireren door onze #EUandME korte films geregisseerd door gerenommeerde Europese filmmakers en leer meer over het verband tussen je tijdverdrijf en de EU.

KORTE FILMS
JONGE FILMMAKERSWEDSTRIJDEN WINNAARS

Waarom zouden de professionals al het plezier hebben? We gaven vijf getalenteerde jonge filmmakers de gelegenheid om hun eigen #EUandME-verhaal te vertellen met een beetje hulp van een bekroonde Europese regisseur. Ontmoet elke jonge filmmaker en ontdek meer over hun grootse visie op hun film.

Digitale verhalen

We asked intrepid explorers, scholarly students and eco-warriors from across Europe what they care most about. Find out what they said, and discover how the EU made their stories possible.