Welcome to EU and ME

#EUandME

Кое е най-важно за Вас? От разходка по плажа до туристически поход, от сърфиране в интернет до спасяване на света, животът в Европейския съюз предоставя безкрайни възможности да правите това, което обичате - където и да е това. Като млад европеец разполагате с  всички инструменти на ЕС, от които се нуждаете, за да отключите потенциала и вдъхновението си. Независимо дали сте енергичен предприемач, изцяло сте отдаден на дигиталните технологии или сте защитник на планетата, всичко се свежда до #EUandME. 

Потърсете вдъхновение в нашите #EUandME късометражни филми, режисирани от известни европейски режисьори, и научете повече за връзката между това, което ви вълнува и ЕС.

КЪСОМЕТРАЖНИ ФИЛМИ
ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСА ЗА МЛАДИ РЕЖИСЬОРИ

Защо само професионалистите да се забавляват? Дадохме възможност на петима талантливи млади режисьори да разкажат собствената си #EUandME история с малко помощ от награждаван европейски режисьор. Запознайте се с всеки от младите режисьори и идеите зад техните филми.

Цифрови истории

Попитахме смели изследователи, студенти и еко-воини от цяла Европа за какво най-много ги е грижа. Разберете какво отговориха и разберете как ЕС направи възможни техните истории.