EYCH

Cum vă puteți asocia evenimentul cu eticheta AEPC 2018?

Pe parcursul anului 2018 vor avea loc, în toată Europa, evenimente care vor pune în valoare patrimoniul cultural european. Vă puteți aduce contribuția utilizând eticheta AEPC.
Woman and child look at an ancient vase in a museum (Shutterstock)

Ce se înțelege prin etichetă?

Eticheta AEPC (care cuprinde un logo, un slogan și un hashtag) este disponibilă pentru activitățile, evenimentele și proiectele care se vor desfășura între 7 decembrie 2017 (data lansării oficiale a Anului în cadrul Forumului european al culturii de la Milano) și 31 decembrie 2018. Eticheta AEPC este rezervată proiectelor care contribuie la realizarea unuia sau mai multor obiective ale Anului european al patrimoniului cultural 2018, așa cum au fost aprobate acestea de către Parlamentul European și Consiliul UE în articolul 2 din Decizia (UE) 2017/864.

Considerați că proiectul dumneavoastră și Anul european sunt animate de aceeași viziune? Solicitați eticheta AEPC și aduceți-vă contribuția!

 

Cine poate acorda eticheta AEPC 2018?

  • Coordonatorul național din țara dumneavoastră - pentru toate proiectele de la nivel național, regional și local. Consultați procedura aplicată în țara dumneavoastră
  • Comisia Europeană - pentru toate proiectele finanțate de UE. Introduceți cererea.
  • Membrii Comitetului partenerilor AEPC 2018 - pentru toate proiectele transfrontaliere implementate de către organizațiile active în domeniul patrimoniului cultural.

Precizăm că orice organizație care utilizează eticheta fără a fi urmat acest proces va fi invitată să o retragă. Un proiect nu poate utiliza eticheta decât după ce a primit acordul oficial în acest sens.