EYCH

Secretariatul campaniei

Secretariatul (care își desfășoară activitatea în limba engleză) este serviciul de asistență și principalul punct de contact pentru toate comunicările și activitățile de promovare.

Declarație de confidențialitate

Serviciul de asistență este administrat de furnizorul extern de servicii ICF Mostra. Nu ezitați să contactați acest serviciu dacă aveți nevoie de asistență pe probleme de comunicare/promovare și chestiuni tehnice. Informațiile furnizate de serviciul de asistență nu au forță juridică, indiferent de modalitatea prin care ne contactați. Cererea și datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate de către echipa de asistență a secretariatului campaniei din firma ICF Mostra doar pentru a vă trata cererea. Datele cu caracter personal, inclusiv adresele de e-mail, care sunt transmise împreună cu acest formular vor fi, de asemenea, păstrate de Direcția Generală Educație, Tineret, Sport și Cultură (DG EAC) pentru a vă ajuta să găsiți o soluție sau un răspuns. Toate datele sunt păstrate doar atât timp cât este rezonabil necesar. Prin urmare, vom încerca să vă ștergem datele cu caracter personal de pe serverele noastre în maximum 1 an de la ziua în care v-am trimis un răspuns.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
2 + 0 =

Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Declinarea responsabilității

Serviciul de helpdesk este administrat de furnizorul extern ICF Mostra. Nu ezitați să apelați la el dacă aveți nevoie de asistență tehnică sau de ajutor în materie de comunicare/promovare. Informațiile furnizate de serviciul de helpdesk nu sunt obligatorii din punct de vedere juridic, indiferent de modul în care îl contactați.