EYCH

A kampányév titkársága

A kampányév titkársága (melynek munkanyelve az angol) ügyfélszolgálatként és elsődleges kapcsolattartási pontként működik minden nyilvánosságnak szóló üzenet és promóciós tevékenység vonatkozásában.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az ügyfélszolgálatot külső szolgáltató, az ICF Mostra biztosítja. Ha problémája vagy kérdése van a kommunikáció és a promóció terén, forduljon bizalommal az ügyfélszolgálathoz tanácsért, illetve technikai segítségért. Az ügyfélszolgálat által megadott információk – a kapcsolatfelvétel módjától függetlenül – jogilag nem kötelező erejűek. Kérdését, személyes adataival együtt a kampányév titkárságaként működő ICF Mostra ügynökség ügyfélszolgálati munkatársai kezelik azzal a kizárólagos céllal, hogy kérdését feldolgozzák. Az űrlapon megadott személyes adatokat (ideértve az e-mail-címet) az Oktatásügyi, Ifjúságpolitikai, Sportügyi és Kulturális Főigazgatóság (DG EAC) is megkapja, hogy segítsen a kérdés megválaszolásában. Az adatok addig lesznek megőrizve, ameddig az indokolt. Személyes adatait ezért alapesetben a kérdés megválaszolása után legfeljebb egy évvel töröljük szervereinkről.

Önnek jogában áll az Önnel kapcsolatos adatokat megtekinteni és módosítani. Ehhez lépjen kapcsolatba az alábbi személyek valamelyikével:

Vitás esetben kérjük, panaszával forduljon az európai adatvédelmi biztoshoz: www.edps.europa.eu

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 0 =

Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.