Direct naar de inhoud
Forum voor het Europees burgerinitiatief

Moderatoren

1. Wie beheert deze site?

Deze site wordt beheerd door de European Citizen Action Service (ECAS) namens en onder contract bij de Europese Commissie

2. Moderatoren

Onze moderatoren doen er alles aan om de site zo nuttig mogelijk te maken voor alle gebruikers.

Ze beoordelen de content die geregistreerde gebruikers voorstellen en publiceren deze. Zij kunnen content ook afwijzen, maar leggen dan altijd uit waarom.

Ze kunnen ook discussies samenvoegen, splitsen, verplaatsen of sluiten, en gebruikers attent maken op andere relevante content. Bovendien treden zij op bij onredelijk gebruik van de site.

3. Redelijk gebruik van de site

Wij moedigen een open en eerlijke discussie, over het Europees burgerinitiatief in het algemeen of bepaalde initiatieven in het bijzonder, van harte aan.

Deze site mag echter niet worden gebruikt om politieke, commerciële of religieuze standpunten te promoten, noch om onderwerpen te bespreken die niets met enig initiatief te maken hebben.

Ongepast en potentieel beledigend taalgebruik moet worden vermeden.

De moderatoren hebben het recht om bijdragen te verwijderen als die in strijd zijn met deze regels, en om een account in te trekken als een gebruiker deze regels ernstig of aanhoudend schendt.

 

Klaar om uw initiatief te registreren? Wilt u een initiatief steunen? Wilt u meer weten over lopende of eerdere initiatieven?