Siirry pääsisältöön
EU:n kansalaisaloitefoorumi

Valvontaperiaatteet

1. Sivuston ylläpitäjä:

Sivustoa ylläpitää Euroopan komission toimeksiannosta European Citizen Action Service (ECAS).

2. Valvonta:

Sivuston valvojien tavoitteena on tehdä sivustosta käyttäjilleen mahdollisimman hyödyllinen.

Valvojat arvioivat sisällöt, jotka rekisteröityneet käyttäjät toimittivat julkaistaviksi, ja joko julkaisevat ne tai hylkäävät ne (perustelujen kera).

Valvojat voivat yhdistellä, jakaa osiin, siirtää tai sulkea viestiketjuja tai kiinnittää sivuston käyttäjien huomion muuhun sisältöön, joka liittyy samaan asiaan. Tarvittaessa he myös puuttuvat sivuston käyttäjien toimiin sääntöjenvastaisuuksien estämiseksi.

3. Hyväksyttävä sivuston käyttö:

Sivustolla on tarkoitus käydä avointa ja suoraa keskustelua aiheista, jotka liittyvät eurooppalaiseen kansalaisaloitteeseen yleensä ja/tai yksittäisiin kansalaisaloitteisiin.

Sivustoa ei pidä käyttää erityisten poliittisten, kaupallisten tai uskonnollisten näkemysten ajamiseen tai keskusteluun muista aiheista, jotka eivät liity kansalaisaloitteisiin.

Sivuston käyttäjien on vältettävä asiatonta tai mahdollisesti loukkaavaa kielenkäyttöä.

Sivuston valvojilla on oikeus poistaa kommentit ja sisällöt, joissa ei noudateta näitä ohjeita, ja/tai peruuttaa sellaisten käyttäjien rekisteröityminen, jotka törkeästi tai toistuvasti menettelevät väärin.

 

Onko kansalaisaloitteesi valmis rekisteröitäväksi? Haluatko allekirjoittaa kansalaisaloitteen? Haluatko lisätietoja muista kansalaisaloitteista?