Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Φόρουμ της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών

Πολιτική συντονισμού

1. Ποιος διαχειρίζεται αυτόν τον ιστότοπο;

Τον ιστότοπο αυτό διαχειρίζεται η Υπηρεσία Δράσης Ευρωπαίων Πολιτών (ECAS) για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στο πλαίσιο σχετικής σύμβασης

2. Συντονισμός:

Οι συντονιστές μας εργάζονται για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση αυτού του ιστότοπου από όλους τους χρήστες του.

Αξιολογούν το περιεχόμενο που υποβάλλουν για δημοσίευση εγγεγραμμένοι χρήστες και είτε το δημοσιεύουν είτε το απορρίπτουν (παρέχοντας σχετική αιτιολόγηση).

Μπορούν να παρεμβαίνουν για να συγχωνεύσουν, να διαχωρίσουν, να μετακινήσουν ή να κλείσουν θέματα συζήτησης, ή για να στρέψουν την προσοχή των συμμετεχόντων σε άλλο σχετικό περιεχόμενο. Παρεμβαίνουν επίσης για να εμποδίσουν την απαράδεκτη χρήση του ιστότοπου.

3. Αποδεκτή χρήση του ιστότοπου:

Επικροτούμε και ενθαρρύνουμε την ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση σχετικά με την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών και/ή με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Ο ιστότοπος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την προβολή ειδικών πολιτικών, εμπορικών ή θρησκευτικών απόψεων, ή για τη συζήτηση άλλων ασήμαντων ή άσχετων ζητημάτων.

Οι χρήστες θα πρέπει να αποφεύγουν κάθε υβριστική ή δυνάμει προσβλητική γλώσσα.

Οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα να απομακρύνουν αναρτήσεις που παραβιάζουν αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές και/ή να ακυρώνουν την εγγραφή κάθε χρήστη που κατάφωρα ή επανειλημμένα δεν τις τηρεί.

 

Είστε έτοιμοι να καταχωρίσετε την πρωτοβουλία σας; Θέλετε να υποστηρίξετε μια πρωτοβουλία; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τρέχουσες ή παλαιότερες πρωτοβουλίες;