Направо към основното съдържание
Форум на Европейската гражданска инициатива

Политика за модериране

1. Кой извършва оперативното управление на този сайт?

Оперативното управление на този сайт се извършва от Европейската служба за граждански действия (ECAS) от името на и по договор с Европейската комисия.

2. Модератор

Нашите модератори работят за това сайтът да е от максимална полза за всички свои потребители.

Те преглеждат съдържанието, изпратено за публикуване от регистрираните потребители, и го публикуват или го отхвърлят (с обяснение).

Те могат да се намесват, за да сливат, разделят, преместват или закриват дискусии или за да насочват вниманието на участниците към друго подходящо съдържание. Те също така ще се намесят, за да предотвратят неприемливо използване на сайта.

3. Приемливо използване на сайта

Приветстваме и насърчаваме откритите и искрени дискусии относно Европейската гражданска инициатива и/или конкретни инициативи.

Сайтът не следва да се използва за популяризиране на специфични политически, търговски и религиозни гледни точки или за дискусии по други неуместни или несвързани теми.

Потребителите следва да избягват употребата на агресивен или потенциално обиден език.

Модераторите си запазват правото да премахват постовете, които са в нарушение на тези насоки, и/или да анулират регистрацията на всеки потребител, който грубо или постоянно ги нарушава.

 

Споделете страницата

Готови сте да регистрирате вашата инициатива? Искате да подкрепите инициатива? Искате да научите повече за текущи и минали инициативи?