Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Φόρουμ της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών

Πώς να συγκεντρώσετε υπογραφές

Συμβουλές για τη συγκέντρωση υπογραφών

Μαθαίνουμε από την εμπειρία άλλων: συμβουλές για τη συγκέντρωση υπογραφών από την Όλγα Κήκου, υπεύθυνη διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών «End the Cage Age» (Τέλος στα Κλουβιά).

Περισσότερα: Τα μυστικά της επιτυχίας της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών: συμβουλές «εκ των έσω» για το πώς να συγκεντρώσετε 1,6 εκατ. υπογραφές και να ξεπεράσετε το απαιτούμενο ελάχιστο όριο σε είκοσι ένα κράτη μέλη της ΕΕ

 

Online Collection Systems

Learn more about the Commission's Common Online Collection System. Organisers can also use their own collection systems until the end of 2022. 

https://europa.eu/citizens-initiative/online-collection-system_en

 

Συμβουλές για τη συγκέντρωση υπογραφών υπέρ της πρωτοβουλίας σας
Μετάφραση του κειμένου του βίντεο. Μαρτυρία της Όλγας Κίκου, διοργανώτριας της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών «End the Cage Age»
ελληνικά
(61 KB - PDF)
Τηλεφόρτωση

Οδηγίες

Πώς να συγκεντρώσετε υπογραφές: Συχνά το πιο δύσκολο βήμα ...
ελληνικά
(316.49 KB - PDF)
Τηλεφόρτωση

Διαδικτυακά σεμινάρια

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Τα σχόλια που διατυπώνονται στο φόρουμ της ΕΠΠ αντανακλούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι αντανακλούν τη θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είστε έτοιμοι να καταχωρίσετε την πρωτοβουλία σας; Θέλετε να υποστηρίξετε μια πρωτοβουλία; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τρέχουσες ή παλαιότερες πρωτοβουλίες;